Yaşa Tarkan

Ünlü şarkıcı Tarkan‘ın yeni şarkısı ‘Yap Bi Güzellik’ tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak sevenleriyle buluştu. Şarkılarıyla ve toplumsal olaylara duyarlılığıyla Türkiye’nin Megastar’ı olarak bilinen Tarkan’a bir övgü de gazeteci yazar Ertuğrul Özkök’ten geldi.

Number1 FM ve Number1 Türk FM’deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli sesli köşesinde konuşan Özkök, “Tarkan dinlerken o kadar mutlu oldum ki size anlatamam. Çünkü bu ülkede bölünmüş, parçalanmış bu ülkede hala bizi birbirimize bağlayan çok güzel insanlar, çok güzel sesler, çok güzel oyuncular var. Evet, onlar sayesinde hala bir millet olduğumuzu hatırlıyoruz ve dünyanın neresinde olursak olsun bu bize mutluluk veriyor.” dedi.

Ertuğrul Özkök bugünkü sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:

“İyi günler haftanın bu son çalışılan gününde ben Londra’dayım ve Londra’da uyandığımda sabah bu haftaki stream platformlarında yeni şarkılara bakarken karşıma Tarkan çıktı. Tarkan dinlerken o kadar mutlu oldum ki size anlatamam. Çünkü bu ülkede bölünmüş, parçalanmış bu ülkede hala bizi birbirimize bağlayan çok güzel insanlar, çok güzel sesler, çok güzel oyuncular var. Evet, onlar sayesinde hala bir millet olduğumuzu hatırlıyoruz ve dünyanın neresinde olursak olsun bu bize mutluluk veriyor. Gerçekten içimin karardığı bir haftaydı. Zaten hangi hafta içimi karartmıyor ki? Her hafta birbirinden daha büyük felaketlerle geliyor ve ben Londra’dayım. Londra’da bir Türk şirketinin yaptığı güzel işleri görmeye geldim buraya ama sabah uyandığımda Tarkan’ı dinlediğim zaman inanın bana çok mutlu oldum. Yaşa Tarkan, iyi ki varsın, iyi ki Türkiye’nin gözde starısın, iyi ki bu ahlakınla, bu aile yapınla, bu şarkılarınla, bu itirazcılığınla, bu çevreciliğinle hepimize her gün yeni umutlar, yeni keyifler veriyorsunuz. Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum. Pazar günü Number1 FM’de benim Top 20 listemde öğleden sonra Number1 Türk FM’deki Türk Pop’u Top 20 listemde buluşmak üzere hoşça kalın…”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir