Ağrı Dağı’na da tırmanmıştı: Kim demiş 54 yaşında bikini giyilmez diye

Bir dönem milyonlarca kişiyi ekran karşısına bağlayan dizinin oyuncularından biriydi… Aradan yıllar geçti, artık o dizi çoktan TV tarihinin sayfaları arasındaki yerini aldı. Yıldızın kendisi de eskisi kadar göz önünde olmadan daha sakin bir hayat sürüyor. Ancak geçtiğimiz günlerde yaptığı bir sosyal medya paylaşımı, onu yine gündemin ilk sıralarına taşıdı.  Nedeni ise giydiği bikini. Hem de 54 yaşında olmasına rağmen!

BİKİNİLİ PAYLAŞIM ÇOK KONUŞULDU
1990’larda ekranlarda fırtına gibi esen ve ülkemizde de Sahil Güvenlik adıyla gösterilen Baywatch dizisi, birçok genç oyuncunun kariyeri için iyi bir “sıçrama tahtası” oldu. Bazıları artık bu piyasadan elini eteğini çekse de diğerleri hala bu dizinin getirdiği şöhretin keyfini sürüyor. İşte bunlardan biri olan Donna D’Errico, geçtiğimiz haftalarda yaptığı bir bikinili  paylaşımı nedeniyle sosyal medyada “olay” oldu.

ELEŞTİRİ BOMBARDIMANI
Her şey, şu anda 54 yaşında olan Donna D’Errico’nun, ABD’nin Bağımsızlık Günü olarak kutlanan 4 Temmuz’da Instagram hesabından paylaştığı bir videoyla başladı. ABD bayrağını temsil eden bir bikini giyen oyuncu bu video aracılığıyla 4 Temmuz’u kutladı. Bunun ardından da belki kendisinin bile tahmin etmediği eleştiriler geldi. Birçok kişi 54 yaşında birinin artık bikini giymemesi gerektiğini, Donna D’Errico’nun umutsuzluk içinde dikkat çekmeye çalıştığını, aslında bikini giymese daha saygın bir insan olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcıları tarafından kelimenin tam anlamıyla eleştiri bombardımanına tutuldu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir