Ricky Martin, taciz davasını kazandıktan sonra ilk kez sahneye çıktı

Ricky Martin‘in yeğeni ile yedi ay ilişki yaşadığı, bu süreçte de fiziksel ve psikolojik şiddet gösterdiği iddiaları gündemdeydi. Yeğeni Dennis Yadiel Sanchez tarafından taciz ve fiziksel şiddet ile suçlanan Ricky Martin kendisine açtığı davadan zaferle ayrıldı.

Martin, kendisini cinsel tacizle suçlayan yeğenine karşı açtığı davayı kazandıktan sonra Hollywood Bowl‘daki sahneye geri döndü. Ricky sahneye çıkarak kalabalığa ‘Gerçekten iyi vakit geçiriyor musunuz? Tek istediğim bu gece tüm dertlerini unutup sadece sevgiye ve ışığa odaklanman ve hadi iyi vakit geçirelim. Los Angeles’ta iyi vakit geçirmeye hazır mısın ?’ dedi.

“YIKICI BİR DÖNEMDİ”

Martin mahkemeyi kazandıktan sonra yaptığı açıklamasında “Tüm iddiaların yalan olduğu ortaya çıktı. Ama ben doğruları söyleyeceğim, çok sancılı bir süreçti. Ailem, arkadaşlarım ve benim için çok yıkıcı bir dönemde. Bunun kimsenin başına gelmesini istemem” dedi.

3479386_6034cded22058b182844aacd168c19ac_640x640

Şarkıcının eşi Jwan Yosef, davayı kazanan Martin’i sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Gerçek ortaya çıktı” diyerek kutladı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir