Brad Pitt, Formula 1 pilotu Lewis Hamilton’dan ders alacak

Otomobil sporlarının konu edileceği bir filmde başrol oynayacak olan Brad Pitt, 7 kez dünya şampiyonu olan İngiliz Formula 1 pilotu Lewis Hamilton‘dan ders alacak. Lewis Hamilton ayrıca filmin yapımcılarından biri olacak.

ABD’li aktör Brad Pitt, geçtiğimiz hafta yeni filminin galasında etek giymesiyle gündeme gelmişti. Etek giydiği için bacaklarındaki dövmeler de görünen aktör, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ünlü isim çok konuşulan stilinden sonra, şimdi de California’da aldığı yeni ev ile adından söz ettirdi. Sahile sadece birkaç metre uzaklıkta olan, 1918’de yapılan eve milyonlarca dolar ödeyen Pitt’in yeni mülküyle ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı.

40 MİLYON DOLAR!

Stiliyle gündeme gelmesinin ardından Hollywood yıldızı Brad Pitt, California sahiline bakan ve ‘Seaward’ olarak bilinen tarihi D. L. James evi için 40 milyon dolar ödemesiyle adından söz ettirdi. ‘Ünlüler cenneti’ Carmel’de yer alan ve tarihi 1918’e kadar uzanan evin, bölgede satılan en yüksek fiyatlı mülk olduğuna inanılıyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir