Britney Spears annesine ateş püskürdü

Vasilik davasını kazanıp özgürlüğüne kavuşan ve ardından da evlenen Britney Spears’ın geçmişle hesaplaşması devam ediyor. Sosyal medyadan sık sık ailesine ateş püsküren Spears’ın hedefinde bu defa annesi vardı.

2021’in sonlarında babasının vasiliğinden kurtulmayı başaran Britney Spears, bu süreçte kendisini kullandıklarını ileri sürdüğü ailesini sık sık eleştirmeye devam ediyor.

Daha önce kız kardeşiyle yine sosyal medya üzerinden tartışan Spears, bu defa da annesine ateş püskürdü. Spears, bir merkezde tedavi gördüğü sırada annesine mesajlar attığını, yardım istediğini, verilen ilaçların mantıklı olmadığını yazdığını ama bu mesajların hiçbirine annesinin cevap vermediğini yazdı.

Spears’ın paylaşımları üzerine anne Lynne Spears ise “Seni seven insanların sana ihanet ettiğini düşündüğün için üzgünüm. Seni çok seviyorum” diye cevap verdi.

CEVAP VERDİĞİN NADİR ANLARDAN BİRİ

Britney Spears bu yanıta sessiz kalmadı ve yine açtı ağzını yumdu gözünü:

“Ayrıca insanlara bunun bana mesaj attığın nadir zamanlardan biri olduğunu da söyledin mi??? İnsanlara her sabah kahveyi benden nasıl sakladığını da söyledin mi? Onlara her sabah kahve bulmaya çalıştığımda mutfakta hiç resmimin olmadığını, sadece Maddie ve Jamie Lynn’in olduğunu söyledin mi? Her sabah bir fotoğrafımı koyardım ve siz her sabah onu kaldırırdınız.”

Spears, ayrıca yakın arkadaşı Jenna Fitzgerald’ın da kendisine cevap vermediğini yazmıştı, ancak Fitzgerald, Spears’a yazdığı mesajların ekran görüntüsünü paylaşarak ünlü şarkıcının telefonunun birileri tarafından kontrol edildiğini ortaya çıkardı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir