Ünlü aktör balayında gözyaşlarına boğuldu: ‘Aşk şehri’nin hakkını verdiler

Onlar Hollywood’da benzerine az rastlanır bir aşk öyküsünün kahramanları… Birbirlerine kavuşmak için tam 20 yıl beklediler. Yıllar önce nişanlanıp ayrıldılar ama aradan geçen uzun zaman içinde hayatlarına giren başkaları da onlara birbirlerini unutturamadı.

BALAYINDA ÇOCUKLARI DA EŞLİK EDİYOR
Sonunda yıllar sonra tekrar bir araya geldiler ve bu kez fazla beklemeden evlendiler. Hollywood’ün büyük aşıkları şu sıralarda Paris’te balayı yapıyor. Üstelik onlara eski evliliklerinden dünyaya gelen çocuklarından bazıları da eşlik ediyor. Yine her zamanki gibi evli bir çift olarak gittikleri Paris’te paparazziler de hayranları da rahat bırakmıyor.

Ünlü aktör balayında gözyaşlarına boğuldu: Aşk şehrinin hakkını verdiler

DÖNÜŞTE DE DÜĞÜN VAR
Büyük olasılıkla tekrar bir araya gelmelerinden sonra Bennifer 2.0 olarak anılan Jennifer Lopez ile Ben Affleck‘ten söz ettiğimizi anladınız. Sürpriz nikahın ardından, herkes onlardan bir düğün beklerken çift balayı tatili için soluğu Paris’te aldı. Üstelik onlara Ben Affleck’in Jennifer Garner ile evliliğinden dünyaya gelen kızı 16 yaşındaki Violet ile 13 yaşındaki Seraphina ve Jennifer Lopez’in Mark Anthony ile evliliğinden dünyaya gelen 14 yaşındaki ikizlerinden Emme de eşlik ediyor. ABD basınındaki iddialara göre 49 yaşındaki Ben Affleck ile 53 yaşındaki Jennifer Lopez, ülkelerine döndükten sonra bir de düğün yapacak. Üstelik bu kutlama, yıllar önce ilk nişanlandıklarında düğün mekanı olarak belirledikleri malikanede olacak. Ama biz şimdi bunları bir yana bırakıp çiftin Paris’teki balayına dönelim.

Ünlü aktör balayında gözyaşlarına boğuldu: Aşk şehrinin hakkını verdiler

‘AŞK ŞEHRİ’NİN HAKKINI VERDİLER
Jennifer Lopez ile Ben Affleck, bu mutlu tatilde kelimenin tam anlamıyla genç aşıklar gibi görüntülendi defalarca. Birbirlerinin ellerini bir an bile bırakmayan JLo ile Affleck, sokaklarda sarmaş dolaş gezerken, banklarda oturup öpüşürken görüntülendi. Bir başka deyişle “aşk şehri” olarak anılan Paris’in tam olarak hakkını verdi.

Ünlü aktör balayında gözyaşlarına boğuldu: Aşk şehrinin hakkını verdiler

BEN AĞLADI, JENNIFER BAŞINI GÖĞSÜNE YASLAYIP SAKİNLEŞTİRDİ
Bennifer çifti, JLo’nun doğum günü için Eiffel Kulesi manzaralı bir restoranda yemeğe gitti.  Mum ışığı altında yenilen bu Yemek sırasında da kelimenin tam anlamıyla bir mutluluk tablosu sergilediler. İşte o sırada Ben Affleck ile Jennifer Lopez bir yandan da romantik anlar yaşadılar. Hatta bir ara Ben Affleck, çiçeği burnunda eşine bakarak gözyaşlarına boğuldu. Jennifer Lopez de elini onun yanağına koyarak gözyaşlarını sildi. Sonra da başını tutup göğsüne yasladı ve yeni eşini sakinleştirmeye çalıştı. Lopez’in kendisini sakinleştirmesinden sonra Ben Affleck de gülümsemeye başladı.

NİKAH TÖRENİNDE DE DUYGULARINA HAKİM OLAMADI
Ben Affleck’in bu romantik kutlama yemeğinde neden gözyaşlarına boğulduğu net olarak bilinmezken birçok tanığa göre aktör, Lopez’e karşı romantik hislerine yenildiği için kendine hakim olamadı. Tanıklar, çiftin Los Angeles’taki nikah töreni sırasında da Affleck’in böyle duygusal çıkışlar yaşadığını ileri sürmüştü.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir