İstanbul Festivali’nde İlyas Yalçıntaş rüzgarı esecek

Festival Park Yenikapı’da ilk kez düzenlenen İstanbul Festivali; konserlerden tiyatroya, çocuk atölyelerinden espor etkinliklerine, gastronomiden sanata birçok aktiviteyi bir arada sunuyor.

Sahne şovları ve tüm gün süren çeşitli aktivitelerle başlayan festivalin açılış konserini Kenan Doğulu gerçekleştirmişti. İstanbul Festivali’nde dün akşam Uğur Aslan bir döneme tanıklık eden arabesk şarkıları harika oyunculuğu ile birleştirerek sahne almıştı. Bu akşam ise saat 21:3’da Türk pop müziğinin son dönemlerdeki başarılı isimlerinden İlyas Yalçıntaş ve Mehmet Erdem en beğenilen şarkılarını seslendirecek.

Türkiye’nin 1 numaralı gençlik ve müzik kanalı Number1, İstanbul Festivali’nde sizlerle buluşuyor ve dijital dünyanın en genç, en moda kripto parası Hits Token hediye ediyor…

Özel defileler, muhteşem etkinlikler, indirimler ve çok daha fazlası Hits Token’da…

İstanbul Festivali’nde Number1 standına uğra, 20 Hits Token senin olsun…

Kripto podyumuna Hits Token ile çık, en şık kriptolu sen ol…

İstanbul Şarkı Yarışması, Benim İstanbul’um Fotoğraf Yarışması gibi önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan İstanbul Festivali, çağdaş sanatın önemli temsilcilerinin eserlerini de Heykelpark ve Yeni Medya: NFT sergilerinde sanatseverlerle 14 Ağustos tarihine kadar buluşturmaya devam edecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir