Şarkıcı Ece Seçkin’e sahnede telefon fırlatıldı

Şarkıcı Ece Seçkin, Bursa’da verdiği konser sırasında telefonlu saldırıya uğradı. Seçkin daha sonra, sosyal medya hesabından moraran boynunu paylaştı.

Şarkıcı Ece Seçkin’in dün akşam Bursa’daki konserinde şarkı söylediği sırada boynuna telefon fırlatıldı. Olayın ardından konserine ara veren Seçkin, “Ne oluyor? Buna değer mi? Bu kadar adam burada eğleniyoruz. Sahneye telefon fırlatıp kulağımı delmenize değer mi? dedi.

Ece Seçkin, sosyal medya hesabından moraran boynunun fotoğrafını paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

“Bu akşam o kadar güzel ve o kadar kalabalık bir konser yaşadık. Gelen tüm Bursalılara minnettarım, ayaklarınıza sağlık. Bu kadar çok eğlendiği için sahneye telefonunu fırlatan arkadaşım mesajım sana… Değer mi? Binlerce insanın eğlencesini, benim ve orkestramın, dansçılarımın konsantrasyonunu bozmak dışında bir şeye hizmet etti mi? Sahneye fırlatılan telefonla ilk kim video çekti bilmiyorum ama berbat bir akım başlatılmış. Konserde zaten onca polis, zabıta ve kişisel önlemlerimizle korunuyoruz. Ama hiç kimse sizin 10 metreden hızla fırlattığınız telefonlarınızdan hızlı değil diye düşünüyorsunuz. Eğer bu akşam o refleksle sağ kolumu kaldırmasaydım gözüm çıkmıştı. Ve biz ne olduğunu anlamaya çalışırken durdurduğumuz konserde polis kimlik tespiti için sahneye fırlattığınız telefonu çoktan almıştı bile. Kimseden şikayetçi olmadım çünkü harika bir konserdi ve Bursa’yla buluşmaya değerdi. Ama binlerce insanı ve bizleri TikTok aşkı için bu duruma sokup sağ kulağımı delen arkadaşa tekrar sormak istiyorum. Değer mi?”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir