Türkiye’nin her yerinde konser heyecanı

Türkiye’den Kıbrıs’a kadar haftasonu her yerde konser, etkinlik, eğlence vardı. 8,5 aylık hamile olan Merve Özbey Alaçatı’da sahne aldı. Özellikle kadın hayranları dans edip halay çekti. Kıbrıs’ta sahne alan Hadise ile İstanbul’da Gülşen ve Manga, hayranlarını coşturdu.

Karnı burnunda Merve herkesi oynattı

Yaz sezonu boyunca başarılı programlara imza atan 8 aylık hamile popçu Merve Özbey, Alaçatı’daki son konserini hafta sonu gerçekleştirdi. Güçlü sesiyle zor parçaların bile üstesinden gelen Özbey, hayranlarına muhteşem bir gece sundu.

1 yaşındaki kızı Elif Özüm’den sonra erkek çocuk bekleyen ve doğum tarihi yaklaştığı için konserlerine ara vereceğini açıklayan Özbey, “Normalde Çeşme’de 20 Ağustos’ta sonlandıracağım konserlerimi, artık çok yorulduğum için ve yollarda gidip gelirken zorlandığım için bugün bitirmek zorunda kaldım. Yoksa sahneleri ve sizleri bırakmaya gönlüm razı gelmiyor. 4 Ağustos’ta bir konserim daha var, o da İstanbul Kuruçeşme Arena’da olacak. Umarım vakti geldiğinde yeniden bir arada oluruz. Beni hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız teşekkür ederim” dedi.

Gülşen’e kıyafetler Paris’ten geldi

Son zamanların en çok konuşulan şarkıcılarından Gülşen, önceki gece İstanbullu sevenlerine konser verdi. Gülşen, 2.5 saat sahnede kaldı.

Şarkıcı kıyafetleriyle yine şovunu yaptı. Konserde Gülşen, Paris’ten gelen iki ayrı kostüm giydi.

Valentino yolladı

Ünlü İtalyan moda devi Valentino, Gülşen için geçen martta Paris Moda Haftası’nda görücüye çıkan, 2022 Sonbahar/Kış koleksiyonundan özel parçalar gönderdi.

Tuvana Büyük çınar imzalı siyah bir elbiseyle sahne çıkan Hadise, dançıları ve müzisyen arkadaşlarıyla unutulmaz bir performans daha sergiledi.

‘Aşk Kaç Beden Giyer’ şarkısı ve dansçıları ile enerjik sahne açılışı şekilde konserin startını veren Hadise peş peşe en sevilen şarkılarını seslendirdi. ‘Sahneye çıkmadan sizlerin sesini dinliyorum. Siz olmadan bizler olmayız. Çok teşekkür ediyorum’ diyen güzel sanatçı şarkıları ile gecenin coşkusunu büyüttü.

Konser boyunca sevilen şarkıları dışında ‘Sarışınım’, ‘Güzeller İçinden’ gibi coverlarla seyircisiyle ile dans edip, eğlendi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir