Uludağ Yaz Festivali biletin Number1’dan hediye

Türkiye’nin 1 numaralı gençlik ve müzik kanalı Number1, İstanbul Festivali’nde hediye dağıtmaya devam ediyor…

Uludağ’da keyifli etkinliklerin ve dolu dolu eğlencenin yer alacağı yaz festivali 5-6-7 Ağustos tarihlerinde seni bekliyor. Programda hem Uludağ’ın eşsiz tabiat güzellikleri değerlendirilecek, hem eğlenceli organizasyonlar yapılacak.

Programın ilk gününde Duman, Ceza, Yaşlı Amca, Sufle, Hedonutopia, Emre Fel; ikinci gününde Emre Aydın, UZI, Madrigal, Tuğkan, Mavi Gri, Elçin Orçun; son gün ise Yüzyüzeyken Konuşuruz, Sagopa Kajmer, Anıl Piyancı, Perdenin Ardındakiler, Soft Analog, Melisa Karakurt performanslarını sergileyecek. Barpsikoloğu ve Baturay Özdemir’in söyleşisinin de yer alacağı etkinliklerde doğa yürüyüşleri, yoga ve DJ performansları da olacak.

Sen de Uludağ Yaz Festivali’ne Number1 ayrıcalıklarıyla katılmak istiyorsan yapman gerekenler çok basit…

*Number1 Türk Fm yayınını dinle ve İnstagramdan number1official hesabına  adını ve gitmek istediğin arakdaşının ismini mesaj olarak gönder.

*İstanbul Festivali’nde Number1 standına uğra, dijital dünyanın en genç kripto parası 20 Hıts Token’ını al, Selfie’ni çek, sosyal medya hesabımızı etiketle, Uludağ Yaz Festivali’ne çift kişilik davetiyen senin olsun.

Duman, Ceza, Uzi ve Sagapo Kajmer gibi dev isimlerin yer alacağı bu efsane konserleri kaçırma! Yoga, sabah yürüyüşleri, söyleşi, dj performanslar ve daha fazlası Uludağ Yaz Festivali’nde seni bekliyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir