Brad Pitt: Hepimiz öleceğiz, o zaman dağıtalım

Yıllardır Hollywood’da ‘yaşayan en yakışıklı erkek oyunculardan biri’ hatta çoğunluklu ‘birincisi’ olma unvanını kimselere kaptırmayan Brad Pitt bu kez sözleriyle dikkat çekti.

BRAD PITT YİNE GÜNDEM OLDU
Geçen hafta, önemli rollerinden birini üstlendiği Bullet Train adlı filmin Berlin galasında kırmızı halıya eteklikle çıkan Pitt, yine kırmızı halıda giyimiyle konuşuldu.

Etek giyerek olay yaratmıştı: Hepimiz öleceğiz, o zaman dağıtalım

YENİ DAĞINIK GİYİM TARZI BENİMSEDİ
Aslına bakılırsa 58 yaşındaki Pitt bu kez etek giymedi ama yine üzerinde eskiden çok da tercih etmediği bir giysi vardı. Eski eşi Angelina Jolie ile Fransa’daki Miraval Şatosu ve oradaki üzüm bağları nedeniyle yine yasal sorunlar yaşayan Pitt, filminin California galasında kırmızı halıya yeşil renkli keten bir takım elbiseyle çıktı. Pitt takım elbisenin içine turkuaz renkte düğmesiz bir gömlek giydi. Görünümünü de sarı üzerine kırmızı çizgili spor ayakkabılarla tamamladı.

Etek giyerek olay yaratmıştı: Hepimiz öleceğiz, o zaman dağıtalım

‘HEPİMİZ ÖLECEĞİZ’
İşin aslına bakılırsa Brad Pitt’in bu tercihi, Berlin galasındaki etek takımı kadar dikkat çekmedi. Çünkü yine kırmızı halıda o ilginç görüntüsü gündeme geldi. Pitt, kendisine neden bir önceki galada etek giydiğini soran Variety dergisine “Bilmiyorum. Hepimiz öleceğiz, o zaman biraz dağıtalım” diye yanıt verdi. Brad Pitt, Berlin galasında etek giyme nedenini soran muhabire de “esintiden faydalanmak istediğini” söylemişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir