Bu kez de Prenses Charlotte rol çaldı: Annesini bile gölgede bıraktı

İngiliz kraliyet ailesi, başının üzerinde dolaşıp duran kara bulutları dağıtmak için “vitrin yüzlerini” yenilemeye karar verdi görünüşe göre, Kraliçe 2. Elizabeth’in tahta çıkışının 70’nci yıl dönümü kutlamalarında ailenin en küçüklerinden biri olan  Prens Louise herkesten rol çaldı. Ardından,  taht için dedesi ve babasından sonra üçüncü sırada gelen Prens George Wimbledon’da “sahneye çıktı.” Şimdi ise sıra yine taht için dördüncü sırada olan Prenses Charlotte’a geldi.

ANNE VE BABASINI GÖLGEDE BIRAKTI
Kısa bir süre önce 7 yaşına giren Prenses Charlotte, babası Prens William ve annesi Kate Middleton ile birlikte Milletler Topluluğu Oyunları kapsamındaki yüzme müsabakasını izlemeye gitti.

Bu kez de Prenses Charlotte rol çaldı: Annesini bile gölgede bıraktı

SEVİMLİ TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ
Beyazlar içindeki annesi Kate ve günlük spor bir kıyafet giyen babası William ile birlikte yarışları izleyen Charlotte sevimli tavırlarıyla dikkat çekti.

Bu kez de Prenses Charlotte rol çaldı: Annesini bile gölgede bıraktı

KÜÇÜK PRENSES ŞIKLIĞI
Rachel Riley imzalı siyah beyaz çizgili bir elbise giyen prensesin saçları iki örgü yapılmıştı. Minik Charlotte görünümünü beyaz sandaletlerle tamamladı. Charlotte’un kameralar karşısındaki rahatlığı ve sempatik hareketleri ise büyük ilgi çekti.

Bu kez de Prenses Charlotte rol çaldı: Annesini bile gölgede bıraktıAĞABEYİNDEN DAHA RAHAT
Dedesi Prens Charles ve babası Prens William”dan sonra tahtın varisi olan ağabeyi Prens George, genellikle bu tür etkinliklerde ağırbaşlı hatta bazen utangaç tavırlarıyla dikkat çekiyor: Fakat Charlotte onun tam tersine çok rahat davranıyor. işte bu durum bugünkü müsabakalar sırasında da bozulmadı.
Bu kez de Prenses Charlotte rol çaldı: Annesini bile gölgede bıraktı

KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ KAMERALAR KARŞISINDA RAHAT
Charlotte ise küçüklüğünden beri kameralar kendisine yöneldiğinde bile sanki kim olduğunu biliyormuş gibi rahat davranıyor. Küçük Charlotte için bugün de durum değişmedi. Kimi zaman annesiyle kimi zaman da babasıyla şakalaştı, onlara sorular sorup açıklamalarını dinledi.Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir