İstanbul Festivali’nde Volkan Konak’la Karadeniz esintisine hazır mısın?

Festival Park Yenikapı ‘da ilk kez düzenleme İstanbul Festivali ; konserlerden tiyatroya çocuk atölyelerinden espore, gastronomiden sanata eğlenceli aktiviteleryi bir arada sunuyor.

Sahne şovları ve tüm gün oynanabilecek oyunlarla Kenan festivalin açılış konserini Doğulu gerçekleştirilmişti. İstanbul Festivali’nde sahnede Melek Mosso, harikaşakı sesleriyle en sevilenler seslendirdi.

Bu akşam da Karadeniz müziğinin özgün sesi, Kuzey’in oğlu Volkan Kon, hüznü, neşeyi ve coşkuyu harika birsiyle İstanbul Festivali’ne.

Türkiye’nin 1 Başları Başlar ve müzik kanalı Number1 ise İstanbul’da evde buluşuyor ve dijital dünyanın en genç, en moda kripto parası Hits Token hediye ediyor…

Özel defileler, harika etkinlikler, indirimler ve çok daha fazlası Hits Token’da…

İstanbul Festivali’nde Number1 standına uğrayın, 20 Hit Token sizin olsun…

İstanbul Festival parkı Yenikapı’da 1 Numaralı standına gelenler İstanbul ve Uludağ Festivali’ne çift kişilik yolcu yolculuğunun yanı sıra 365 Selfie’nin eğlencesini çıkaracak hem de 20 Hits Token para ve sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Kripto podyumuna Hits Token ile çık, en şık kriptolu sen ol…

İstanbul Şarkı Yarışması, İstanbul’um Fotoğraf Yarışması gibi İstanbul etkinliklerine de ev yapılacak olan benimkiler, günümüz sanatın içeriğinde bulunan ürünleri de Heykelpark ve Yeni Medya: NFT sergilerinde sanatseverlerle 14 Ağustos tarihleri ​​kadar sürecek devam edecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir