Konferans Ligi’nde kayıp yok

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Temsilcimiz Medipol Başakşehir Breidablik’i 3-1 yendi, Konyaspor ise Vaduz ile 1-1 berabere kaldı.

BREIDABLIK 1 – 3 BAŞAKŞEHİR

Breidablik ile Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi temsilcimiz Başakşehir 3-1’lik skorla kazandı. Karşılaşmanın 38. dakikasında Aleksic ile öne geçen İstanbul ekibi, 52. dakikada Deniz Türüç ile skoru 2-0’a getirdi. Ev sahibi takım, 63. dakikada Einarsson ile farkı 1’e indirirken son sözü 90+2. dakikada Aleksic söyledi. Bu mücadelenin rövanşı 11 Ağustos’ta İstanbul’da oynanacak.

VADUZ 1 – 1 KONYASPOR

Arabam.com Konyaspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lihtenştayn temsilcisi Vaduz’a konuk oldu. Temsilcimiz maç boyunca birçok tehlikeli pozisyon üretirken Vaduz savunması üç pozisyonda şutları çizgi üzerinden çıkardı. 71’de Sasere, Vaduz’u 1-0 öne geçiren golü kaydederken temsilcimiz 88’de yanıt verdi. Gelişen hızlı atakta çizgi üzerinde çıkan topu iyi takip eden Muhammet Demir’in vuruşunda top çizgiyi bu kez geçti ve mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip, 3. eleme turunda Lihtenştayn temsilcisi Vaduz takımını geçerse UEFA Konferans Ligi Play-off turunda Neftçi-Rapid Wien eşleşmesini geçen tarafla maça çıkacak.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir