Number1 Kuşadası beach partisinde eğlencenin dozu artıyor

Egenin incisi Kuşadası’nın muhteşem plajlarında bu yaz müzik, dans ve eğlenceye doymaya hazır mısınız? Bu haftaki partinin durağı Kuşadası’nın Sevgi Plajı olacak.

Pop müziğin başarılı isimleri Merve Yalçın, Berkay Altunyay ve Sultan Bozkurt ile üç genç isminle bir arada müzik keyfiyle eğlenceye kaldığı yerden devam ediyor.

“Terapi” şarkısıyla son dönemlerde iyi bir çıkış yakalayan Sultan Bozkurt özellikle dijital platformlarda gençlerin en sevdiği sanatçı haline gelen Berkay Altunyay Tik Tok ve Instagram’da paylaştığı videolarla fenomen olan Merve Yalçın partide sahnede olacak ve Dj Kadir Çetin’e eşlik edecekler Number1 Kuşadası Beach parti Sevgi Plajı’nda 7 Ağustos pazar günü saat 15:00’te herkese açık ücretsiz olarak gerçekleşecek.

NR1, Kuşadası Belediyesi, Eviz Yapı ve Kusav işbirliği ile yaz eğlencesini plajlara taşıyor. Şarkıcı Çağla ile plaj partilerine star veren ve geçtiğimiz hafta da Faruk K ile eğlencenin ritmini zirveye çıkaran Number1, plaj partilerini bu hafta da dans şovlar ve Dj kadir Çetin setabın başında performansı ile tatilcileri çoşturacak.

7 Ağustos pazar günü saat 16:00’dan itibaren Kuşadası Sevgi Plajı önünde gerçekleşecek beach partide buluşalım.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir