James Franco yeni filminde Fidel Castro olacak

James Franco “Alina of Cuba” filminde Fidel Castro’yu canlandıracak.

Çekimleri 15 Ağustos’ta Kolombiya’da başlayacak olan “Alina of Cuba” filminde James Franco, Küba devriminin önderi olan Fidel Castro‘ya hayat verecek. Film, Castro‘nun Küba sosyetesine mensup Natalia Revuelta‘dan olan gayri meşru kızı Alina Fernandez‘in hayat hikayesini odağına alıyor.

Castro’nun gayrımeşru kızı Alina Fernandez, kendi hayatını anlatacak olan filmin biyografik ve yaratıcı danışmanlığını yapıyor. James Franco’nun Fidel Castro‘yu canlandıracak olması da Fernandez tarafından onaylandı. Miguel Bardem tarafından yönetilecek olan filmin senaryosu Jose Rivera ve Nilo Cruz tarafından kaleme alındı. Çekimler önümüzdeki hafta, Kolombiya’da başlayacak.

Franco’nun filme dahil olması, oyuncunun İngiliz yönetmen Billie August‘un savaş sonrası draması “Me, You“da oynayacağını açıklamasından yaklaşık bir ay sonra geldi. Bu filmler, 2019 yılındaki cinsel istismar davalarının ardından setlerden bir süre uzak kalan Franco’nun geri dönüşünü gösteriyor.

Franco’dan oyunculuk dersi alan kadınların, cinsel olarak sömürüldükleri iddiasıyla açtığı dava geçtiğimiz yıl sonuçlandı. Franco’nun avukatları iddiaları “yanlış ve kışkırtıcı, yasal olarak temelsiz” savunmasıyla reddetmiş olsa da uzlaşamak için 2.235.000 dolar ödemeyi kabul ettiler.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir