Onur Seyit Yaran, İspanya’nın Semana dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı

‘Kardeşlerim’in ‘Doruk’u Onur Seyit Yaran “En büyük hedefim dünya çapında işlerde rol almak ve ses getiren bir oyuncu olmak” diyerek ekledi: Çapkın değilim, daha çok iş odaklıyım

‘ÇAPKIN DEĞİLİM DAHA ÇOK İŞ ODAKLIYIM’
‘Kardeşlerim’ dizisinde canlandırdığı ‘Doruk’ karakteri ile milyonların sevgilisi olan Onur Seyit Yaran, fotoğraf çekimi için gittiği İspanya’da yoğun ilgi ile karşılaştı. Çekim, Yaran’ın İspanyol hayranları ve basının yoğun ilgisi nedeniyle zor tamamlandı.

‘GURUR DUYUYORUM’
İspanya’da bulunduğu sırada haftalık magazin dergisi Semana’ya konuk olan Yaran, kariyerini nasıl şekillendirmek istediği ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Yakışıklı oyuncu, en büyük hedefinin dünya çapında çok iyi işlerde yer almak ve ses getiren bir oyuncu olmak olduğunu belirtti. Hem dizideki hem de gerçek hayattaki karakteri ile sorulara yanıt veren Yaran, şöyle konuştu:

“Kardeşlerim’ gibi dünya çapında büyük üne sahip bir dizide yer almak kariyerimin en önemli ve en özel işlerinden biri oldu. Böyle bir projede yer aldığım için gerçekten gurur duyuyor, karşıma çıkacak yeni yolculukları heyecanla bekliyorum. Burada gerçekleştirdiğimiz fotoğraf çekimlerinde İspanyol hayranlarımın içten ve yoğun ilgisini görmek beni çok mutlu etti. Onlardan zaten sıklıkla mesaj alıyor, ülkelerine gelmemi ne kadar çok istediklerini biliyordum. Enerjileri ve sıcakkanlı yapılarıyla da tüm hayranlarım arasında şimdiden özel bir yer edindiler.”

‘SATRANCIN KARİYERİME ÖNEMLİ KATKISI OLDU’

HOBİLERİNDEN bahseden oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: “Çapkın değilim, daha çok iş ve kariyer odaklıyım. Hobilerim arasında spor yapmak, bateri çalmak ve satranç oynamak var. Öğrenciyken profesyonel olarak ilgilendiğim satrancın hem kariyerimde hem de kişisel gelişimimde önemli katkıları oldu. Son zamanlarda ise büyük bir sörf hayranı olduğumu söyleyebilirim.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir