Deniz Seki’nin yeni şarkısı ‘Aşktan ölen yok’ yayında

Türk pop müziğinin güçlü yorumcusu ve şarkı yazarlarından Deniz Seki, uzun bir aranın ardından yepyeni şarkısı Aşktan Ölen Yok’un heyecanı ile sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sesi ile olduğu kadar besteleri ile de hafızalara kazınan unutulmaz aşk şarkılarının yıldız ismi Deniz Seki, sözleri Ayla Çelik, müziği ise Ayla Çelik ve Serdar Arslan’ın ortak imzaladığı yeni şarkısının düzenlemesi için Okay Barış ile bir araya geldi.

Aşktan Ölen Yok’un klip ve fotoğrafları için ise Buse Tirman’ın objektifinin karşısına geçen Deniz Seki, beyazlar içindeki elbisesi ve güzelliği ile de dikkat çekiyor.

Duygusal bir aşk şarkısı olma niteliği taşıyan Aşktan Ölen Yok ile sevenlerine büyük bir sürpriz yaşatan Deniz Seki, yeni şarkısı hakkında şu duyguları paylaşıyor;

‘’Sözleri ve müziği Ayla Çelik’e, aranjesi Okay Barış’a, yorumu ise bana ait olan bu şarkımın ve klibimin hayata bir armağan olduğunu düşünüyorum. Şarkımı sevgi ile dinleyeceğinize eminim. Şarkımı çok seviyorum ve hep de sevmeye devam edeceğim.’’

Deniz Seki’nin yeni şarkısı Aşktan Ölen Yok ve klibi, Poll Production etiketiyle tüm müzik platformlarında yayında!

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir