Dwayne johnson ilk kez hamburger yedi

ABD’li ‘Kaya’ lakaplı oyuncu Dwayne Johnson (50), ülkenin en ünlü fast food zincirlerinden ‘In & Out’ta ilk kez hamburger yedi. Yanında iki büyük boy patates söyleyen oyuncunun içecek tercihi de tekila oldu. Sıkı beslenme ve spor disipliniyle bilinen Johnson, “Pazar kaçamağım, tarihimdeki ilk In & Out” dedi.

Rol aldığı en unutulmaz filmler ile Dwayne Johnson: Bu filmleri sakın kaçırmayın! 'The Rock' Dwayne Johnson'ın oynadığı aksiyon, komedi ve bütün filmler 2022 en iyi Dwayne Johnson film/dizi önerileri

Dwayne Johnson’ın kariyeri

Beyond the Mat filmi ile sinema kariyerine başlayan ünlü oyuncu Dwayne Johnson 2002 yapımı Akrep Kral filmi ile çıkış yakalamıştır. Hızlı ve Öfkeli 5’te Vin Diesel ve Paul Walker gibi başarılı oyuncularla başrolleri paylaşan isim Jumanji serisi ve Sahil Güvenlik filmi ile büyük kitlelere ulaşmıştır. Son yıllarda vizyona giren aksiyon filmleri arasında sıkça adını duyduğumuz bir isim olan Johnson, Skyscraper, Hobbs & Shaw, Snitch ve daha birçok filmde başarılı performansı ile dikkat çekmeyi başarmıştır.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir