Yıldız Tilbe ile hüznü ve neşeyi aynı anda yaşamaya var mısın?

Festival Park Yenikapı’da ilk kez düzenlenen İstanbul Festivali; konserlerden tiyatroya, çocuk atölyelerinden espor etkinliklerine, gastronomiden sanata birçok aktiviteyi bir arada sunuyor.

Sahne şovları ve tüm gün süren çeşitli aktivitelerle başlayan festivalin açılış konserini Kenan Doğulu gerçekleştirmişti. Geçtiğimiz akşam hem şarkılarıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken rapçi Sefo, İstanbul Festivali’ni coşturdu.

Bu akşam saat 21.30’da hafızalarda yer eden şarkıları, kendine has tarzı ve danslarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Yıldız Tilbe içinde biraz hüzün, biraz neşe barındıran muhteşem yorumlarıyla unutulmaz bir gece yaşatacak.

İstanbul Festivali’nin en önemli farkı ise uzun sürmesinden öte ucuz bilet fiyatları olacak. Hafta içi ailenizle gidiyorsanız sadece 30 TL, tek başınıysanız 40 TL’lik bir ücret ödüyorsunuz. Hafta sonu ise aynı biletler 40 ve 50 TL. Bunlar seçeceğiniz tarihler için geçerli fiyatlar. Eğer isterseniz “Günlük Açık Bilet” alarak festival süresince herhangi bir günde de katılım sağlayabiliyorsunuz. Bu kategorinin aile ücreti 50, tek kişi ücreti ise 60 TL. Kombine bilet kategorisi ise festival alanına festival boyunca her gün giriş hakkı sağlıyor, onların biletleri ise aile 400, kişi başı 500 TL olarak belirlenmiş.

Türkiye’nin 1 numaralı gençlik ve müzik kanalı Number1 ise İstanbul Festivali’nde sizlerle buluşuyor ve dijital dünyanın en genç, en moda kripto parası Hits Token hediye ediyor…

Özel defileler, muhteşem etkinlikler, indirimler ve çok daha fazlası Hits Token’da…

İstanbul Festivali’nde Number1 standına uğra, 20 Hits Token senin olsun…

İstanbul Festival park Yenikapı’da Number1 standına gelenler İstanbul ve Uludağ Festivali’ne çift kişilik bilet kazanma şansının yanı sıra hem 365 Selfie’nin keyfini çıkaracak hem de 20 Hits Token para ve sürpriz hediyelerin sahibi olacak.

Kripto podyumuna Hits Token ile çık, en şık kriptolu sen ol…

İstanbul Şarkı Yarışması, Benim İstanbul’um Fotoğraf Yarışması gibi önemli etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan İstanbul Festivali, çağdaş sanatın önemli temsilcilerinin eserlerini de Heykelpark ve Yeni Medya: NFT sergilerinde sanatseverlerle 14 Ağustos tarihine kadar buluşturmaya devam edecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir