Ünlü çiftle ilgili şaşırtan iddia: Aldatan kocası öyle pişman ki yalvarıyor

Gösteri dünyasının mutlu çiftlerinden biri olarak anılan Emily Ratajkowski ile dört yıllık eşi Sebastian Bear McClard’ın boşanacağı haberi gündeme kelimenin tam anlamıyla bomba gibi düşmüştü. Çiftle ilgili olarak yeni ortaya atılan iddia ise bu şaşkınlığı iki katına çıkaracak türden.

‘SERİ HALDE’ ALDATTI
İleri sürülenlere göre Sebastian Bear McClard, bir yaşına gelen oğulları Sylvester’ın annesi ve dört yıllık eşi Emily Ratajkowski’yi aldattı. Ünlü model de bunun üzerine boşanma kararı aldı. Yakın dostlarının ileri sürdüğüne göre de eski hayatını bir kenara bırakıp oğluna ve işine odaklanmaya karar verdi.

Ünlü çiftle ilgili şaşırtan iddia: Aldatan kocası öyle pişman ki yalvarıyor

‘BİR ŞANS DAHA VERMESİ İÇİN YALVARIYOR’
Şimdi ise ortada Ratajkowski ve Bear McClard ile ilgili başka bir iddia daha dolaşıyor. Buna göre 41 yaşındaki Sebastian Bear McClard, kendisine bir şans daha vermesi için moda dünyasında Emrata olarak anılan eşine yalvarıyor. Fakat yine aynı kaynağın iddiasına göre Ratajkowski, boşanmaya karar verdiği Bear McClard’la ilgili başka gerçekleri öğrendiği için böyle bir adım atmak istemiyor.

Aynı yayın organına konuşan bir kaynak da Emily Ratajkowski ile Sebastian Bear McClard’ın çok hızlı bir şekilde evlendiklerini belirtip “İnsanların Sebastian’ın, Emily için yeterince iyi olduğunu düşündüğünü sanmıyorum. Ama Emily onu anlıyordu” diye konuştu.

Dergiye konuşan bir kaynak, aldatma olayının ortaya çıkmasından sonra çiftin ayrıldığını bunun da Emrata’nın kararı olduğunu belirtti. Aynı kaynak “Emily iyi hissediyor ve güçlü. Tamamen oğluna odaklanmış durumda. Anne olmayı seviyor” diye konuştu. Bu arada Emrata ile Sebastian Bear McClard’ın bir yaşında Sylvester Apollo Bear adında bir oğlu olduğunu da hatırlatalım.

KAYNAKLAR İDDİALARI DOĞRULADI: SERİ HALDE ALDATTI
Her ne kadar ayrılığa neden olarak aldatma konusu bir iddia olarak ortaya atılsa da Emily Ratajkowski’ye yakın kaynaklar bunun doğru olduğunu belirtiyor. Page Six’e konuşan bir kaynak da Sebastian Bear McClard’ın “karısını seri halde” aldattığını ileri sürdü.

Ünlü çiftle ilgili şaşırtan iddia: Aldatan kocası öyle pişman ki yalvarıyor

SADE BİR TÖRENLE EVLENDİLER
Emily Ratajkowski ile Sebastian Bear McClard, 23 Şubat 2018’de sade bir törenle evlendi. New York’ta nikah dairesine giden çift, sadece az sayıdaki arkadaşlarının huzurunda birbirlerine evlilik yemini etti. Törende gelinlik giymeyen Emrata, mutlu gününde çekilen fotoğraflarını da sosyal medya sayfasından paylaşarak haberi duyurdu.

BABALAR GÜNÜ’NÜ ATLADI
Emrata ile kocasının arasının bir süredir iyi olmadığı da çeşitli şekillerde gündeme geliyordu. Son olarak Ratajkowski’nin, geçen haziran ayındaki Babalar Günü’nde eşiyle ilgili hiçbir paylaşım yapmaması dikkat çekti. Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan Emrata’nın böyle bir günü atlaması hayranlarının kafasında “Evliliklerinde sorun mu var?” sorusunu uyandırmıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir