Mike Tyson, Hulu’yu hayat hikayesini çalmakla suçluyor

Ünlü boksör Mike Tyson, video akış platformu Hulu’yu, yakında çıkacak olan biyografi dizisi Mike’da kendi hayat hikayesini çalmakla suçladı. Tyson, Hulu’yu, köle efendilerinin akış versiyonu olarak niteledi.

Trevante Rhodes’un başrolünde yer aldığı dizi, Mike Tyson’ın iddialarına göre kendisinden izin alınmadan ve katılımı olmadan yapılmış.

Ünlü boksör, Hulu’yu “köle efendisinin akış versiyonu” olarak nitelediği bir dizi gönderi paylaştı:

“Hulu’nun seni kandırmasına izin verme. Hayatımla ilgili hikayeyi desteklemiyorum. 1822’de değil, 2022’deyiz. Hayat hikayemi çaldılar ve bana ödeme yapmadılar. Hulu yöneticileri için ben sadece satabilecekleri bir pisliğim.”

Tyson Instagram’da yaptığı paylaşımları Twitter’da da yineledi:

“Hulu hikayemi çaldı. Onlar Goliath ve ben David…”

Diziyi Televizyon Eleştirmenleri Derneği’ndeki basın toplantısında tartışan şovmen Karin Gist, seyircinin Tyson hakkında kendi sonuçlarına varmasına olanak tanıyan tarafsız bir hikaye sunmak istediklerini söyledi:

“İnsanların Mike hakkında bildiklerini düşündüklerine meydan okumak ve diziden düşünerek ayrılmalarını umuyoruz. Ondan hoşlansanız da nefret etseniz de hikaye size toplumun ne kadar suç ortağı olduğunu sorgulatıyor mu? Niyet buydu.”

Şubat 2021’de Tyson, ilk olarak Hulu’nun Mike dizisini hayat hikayesini çaldığı için eleştirdi ve suistimal olarak yorumladı. Dizi ay sonunda izleyici ile buluşacak.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir