Fenerbahçe tur için sahada! Rakip Slovacko

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turu rövanş maçında Slovacko’ya konuk olan Fenerbahçe’nin kamp kadrosu açıklandı.

Temsilcimiz ilk maçı 3-0 kazanmış ve rövanş için büyük bir avantaj elde etmişti.

Sarı-lacivertli temsilcimiz, Avrupa kupalarında oynadığı 243 müsabakada 88 galibiyet, 52 beraberlik ve 103 mağlubiyet yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 305 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 356 gole engel olamadı.Fenerbahçe geçen hafta Slovacko ile oynadığı ilk maçı Lincoln (2) ve Emre Mor’un golleriyle 3-0 kazanarak tur için büyük avantaj elde etmişti. Sarı-lacivertli takım bugün 2 farklı yenilgilerde bile tur atlayacak. Temsilcimiz turu geçmesi halinde Avrupa Ligi play-off randevusunda Austria Wien’in rakibi olacak.

‘Seviyemiz yükselecek’

Jorge Jesus maç oynadıkça takımın gelişeceğini aktardı. Sekiz haftadır görevde olduğunu belirten deneyimli hoca, “Takım bizim neler istediğimizi anlamaya çalışıyor. Gelişme sürecimiz devam ediyor. Avrupa ve lig maçlarını birlikte oynamak oyunumuzun gelişmesini sağlayacak. Ne kadar çok maç oynarsak istediğimiz seviyeye o kadar yaklaşırız ama hiçbir zaman net bir süre belirtemezsiniz. Çünkü futbol bilim değil ve kesinlik yoktur. Maç oynadıkça istediğimiz seviyeye ulaşacağız” diye konuştu.

‘Sakin olun, destek verin’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ümraniyespor’la berabere kaldıkları lig maçının ardından protokol tribününe yakın bölgedeki taraftarların tepkisiyle karşılaşmıştı. Daha önce de birçok kez taraftarlarla karşı karşıya gelen Koç’un, sarı-lacivertlilerden destek istediği aktarıldı. Protestoları sakin bir tavırla karşılayan Koç’un, “Daha ilk maç. Sakin olun ve destek verin” diye konuştuğu vurgulandı.

İşte Fenerbahçe’nin kamp kadrosu:

”Altay, Ertuğrul, İrfan Can Eğribayat, Osayi Samuel, Szalai, Lemos, Gustavo Henrique, Peres, Ferdi, Novak, İsmail, Arao, Zajc, Crespo, Arda Güler, Lincoln, Rossi, Emre Mor, Burak, Bruma, King, Valencia, Serdar Dursun.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir