Arctic Monkeys için gençler kapıda kuyruğa girdi; ama bakkal şişe fırlatarak kovdu

Dünyaca ünlü İngiliz indie rock grubu Arctic Monkeys, Zincirlikuyu’daki bir performans sanatları merkezinde konser verdi. Biletleri satışa çıktığı anda tükenen konser için sabahın erken saatlerinde kapıda kuyruklar oluştu.

Yıllardır bir grup için sabah saatlerinden itibaren konser mekânının önünde kuyruk olan, yerlerde oturan, heyecan içinde bekleyen bir hayran topluluğu görmemiştik. Arctic Monkeys’in Zorlu PSM’de verdiği iki konser için genç hayranları saatler öncesinden kapı önünde sıraya girmişlerdi. Sıraya girme nedenleri bilet biter korkusu da değil…

Arctic Monkeys konserleri açıklanalı bir yıl oldu, biletler de kısa sürede tükenmişti zaten. Gençler, üst düzey İngiliz grubu, özellikle de solistleri Alex Turner’ı daha yakından görebilmek için kapı önünde bekliyorlardı.

Bakkal Arctic Monkeys’i kovdu

TV100’ün haberine göre; konserlerin ardından İstanbul’da bir süre daha kalan grup üyeleri Jamie Cook ve Nick O’malley, önceki akşam Corridor adlı mekâna gitti. Mekânın yanında bulunan bakkalın önünden geçen ekip üyeleri, alkol şişelerini yere koyup bir süre sohbet edince ortalık karıştı. Tepki gösteren bakkalın sahibi önce şişeleri alıp çöpe fırlattı, müzisyenlerin cevap vermesi üzerine de İngilizce bağırarak küfür etmeye başladı.

Bakkal Arctic Monkeys’i kovdu

Öfkeli esnaf, çevreden “Onlar dünyaca ünlü şarkıcılar” diyenlere de “Fark etmez” dedi.

Grup üyelerini bakkalın önünden kovan sinirli esnaf, çevreden “Onlar dünyaca ünlü şarkıcılar” diyenlere de “Fark etmez” yanıtını verdi. Bakkalın önünden kovulmalarıyla büyük şaşkınlık yaşayan Cook ve O’malley önce Corridor’a girdi, ardından çıkıp İstiklal Caddesi’nin kalabalığına karıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir