İrem Sak ve Furkan Korkmaz’ın ‘mesafe’ sorunu

Bir süredir aşk yaşayan ünlü oyuncu İrem Sak ile NBA’de Philadelphia 76ers’ta forma giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz, önceki gün Etiler’de el ele görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan çift, “Uzak ilişki yaşamak zor oluyor mu?” sorusuna dikkat çeken yanıtlar verdi.

Geçtiğimiz aylarda özel hayatını hakkında açıklamalarda bulunan 35 yaşındaki güzel oyuncu İrem Sak, kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşadığını ilk kez itiraf etmişti. Sak, “Hayatınızda biri var mı?” sorusunu “Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğruydu” şeklinde cevaplamıştı.Daha önce Furkan Korkmaz birlikte görüntülenen oyuncu, o dönem bu ilişkiyi yalanladığının hatırlatılması üzerine, “Siz de inandınız mı?” şeklinde karşılık vermişti.

GÜN BOYU SOHBET ETTİLER 

İrem Sak, basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz’la geçtiğimiz haftalarda ise Çeşme Dalyan The Beach Of Momo’da görüntülenmişti. NBA’de Philadelphia 76ers’da forma giyen milli basketbolcu Korkmaz ile oyuncu, beach’te kendileri için ayrılan localarına geçerek oturmuştu. Baş başa ilk yaz tatil sezonunu Çeşme’de açan iki sevgili, gün boyu oturarak sohbet etmişti.

Ünlü basketbolcunun özel aracı ile evlerinin yolunu turan iki sevgiliden, önce önce araçtan inen Furkan Korkmaz olmuştu. Korkmaz, etrafa baktıktan sonra bahçe kapısının şifresini açmıştı. Ardından ünlü oyuncu da hızlı adımlarla içeri girmişti.

YORUMLARI DİKKAT ÇEKTİ

YORUMLARI DİKKAT ÇEKTİ 

Sak’ın ile Korkmaz’ın ilişkisi doludizgin devam ederken; ünlü oyuncu sevgilisinin fotoğrafının altına “Benim” mesajını yazmıştı. Basketbolcu da bu yoruma “Hatun” yazarak cevap vermiş; ikilinin yorumları kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER

BAŞ BAŞA YEMEK YEDİLER 

Tüm bunların ardından İrem Sak ile Furkan Korkmaz, Etiler’de objektiflere takıldı. Çift, ünlü bir kebapçıda baş başa yemek yedi. Neşeli oldukları görülen ikili, mekan çıkışında basın mensuplarıyla konuşarak, mutlu olduklarını söyledi.

Gazeteciler, güzel oyuncuya ABD’de NBA basketbol takımlarından Philadelphia’da forma giyen Furkan Korkmaz’la ilgili; “Uzak ilişki yaşamak zor oluyor mu?” diye sordu.

BİZİMKİ DE MESAFE OLSUN

“BİZİMKİ DE MESAFE OLSUN” 

Sak, bu soruya “Oluyor” diye cevap verirken; Korkmaz ise, “Her ilişkinin zorlukları var. Bizimki de mesafe olsun, başka sorunlar olmasın” yanıtını verdi.

Ayrıca ikili arasındaki boy farkı da dikkat çekti. Korkmaz, 2.01, İrem Sak ise, 1.70 boyunda…

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir