Gerard Pique, Shakira’dan sonra yeni aşkını buldu

Barcelona’nın İspanyol yıldızı Gerard Pique, iki çocuğunun annesi Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira‘dan ayrılır ayrılmaz yeni bir ilişkiye başladı. 35 yaşındaki futbolcu, 12 yıllık birlikteliğini bitirmesinin ardından kendisine ait şirketinde çalışan 23 yaşındaki bir öğrenci ile ilişki yaşamaya başladığı öğrenildi.

35 yaşındaki İspanyol futbolcu Gerard Pique 45 yaşındaki ünlü şarkıcı Shakira’dan ayrılır ayrılmaz hiç zaman kaybetmeden yeni bir ilişkiye başladı.

Gerard Pique, Shakira’dan sonra yeni aşkını buldu! 23 yaşındaki çalışanıyla sevgili oldu...

The Sun gazetesinin haberine göre, Barcelona’lı yıldız iki çocuğunun annesi Shakira ile 12 yıllık birlikteliğini noktalar noktalamaz, genç bir öğrenci ile aşk yaşamaya başladı.

Gerard Pique, Shakira’dan sonra yeni aşkını buldu! 23 yaşındaki çalışanıyla sevgili oldu...

23 yaşındaki Clara Chia Marti ile birlikteliği ortaya çıkan Pique’nin bu ilişkiye Shakira ile birlikteyken mi yoksa ayrılıktan sonra mı başladığı sorusu gündeme geldi.

Gerard Pique, Shakira’dan sonra yeni aşkını buldu! 23 yaşındaki çalışanıyla sevgili oldu...PIQUE ÇALIŞANIYLA SEVGİLİ OLDU!

Halkla ilişkiler öğrencisi Marti’nin, ünlü futbolcunun Kosmos adlı prodüksiyon şirketinin etkinliklerinde çalıştığı ve Pique ile orada tanıştığı öğrenildi. Gerard Pique ile Shakira, haziran ayında ayrıldıklarını açıklamıştı. Clara Marti‘ye yakın bir kaynak, “Gerard ve Clara aylardır görüşüyorlar” dedi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio