Sinan Akçıl: Her an birisiyle evlenip, dört çocuğum olabilir

Burcu Kıratlı-Sinan Akçıl’ın 15 ay süren ikinci evliliği, geçtiğimiz mayıs ayında üç dakikada bitmişti. İlk ayrılığa Kıratlı’nın kıskançlık krizlerinin neden olduğu konuşulurken, ikinci krizde ise Akçıl’ın baba olma isteğine güzel oyuncunun “Önceliğim kariyerim” cevabını vermesinin etkiliği iddia edilmişti. Kıratlı ile üçüncü evlilik ihtimali için “Bir daha hakimin karşısına çıkmaya yüzüm yok” diyen şarkıcı, evliliğe yeşil ışık yaktı ve ‘çocuk’ açıklaması yaptı.

‘Masal Şatosu’nun devam filmi ‘Masal Şatosu: Gizemli Misafir’ için önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da gala gerçekleştirildi. Galada çocukların elinden tutarak poz veren Sinan Akçıl, “Şu andan itibaren dört çocuk istiyorum. Karar verdim. Kafamda da biri şekilleniyor, kimden yapacağıma da düşünmeye başlıyordum” sözleriyle şaşırttı.

“ÇOK KALABALIK BİR AİLE İSTİYORUM”

Basın mensuplarının “Hayatınızda biri var mı?” sorusuna 40 yaşındaki şarkıcı, “Her an bir sihir olabilir. Her an birisiyle evlenip, dört çocuğum olabilir. Çok kalabalık bir aile olmak istiyorum” yanıtını verdi.

Sinan Akçıl: Her an birisiyle evlenip, dört çocuğum olabilir

“EVLİLİK BANA UZAK DEĞİL”

Başından iki evlilik geçen Sinan Akçıl, “Evliliğe sıcak bakıyorum, evlilik bana uzak değil. Çok güzel bir deneyim yaşadım ama daha güzel deneyimlere hazırım” şeklinde konuştu.

“BİRAZ FAZLA CESURUZ”

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, 1 Ocak 2019 tarihinde Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da nikâh masasına oturmuştu. Dokuz ay evli kalan çift, ani bir kararla boşanmıştı. Birbirlerinden uzak kalmaya dayanamayan ikili, yeniden bir araya gelmiş ve Şubat 2021’de ikinci kez hayatlarını birleştirmişti. Ancak bu birliktelik de uzun sürmemiş, ünlü çift 11 Mayıs 2022 tarihinde resmen boşanmıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir