Oğuzhan Koç: Az kaldı evleniyoruz

Oyuncu Demet Özdemir ile 26 Ağustos’ta dünyaevine girecek olan şarkıcı Oğuzhan Koç, sevgilisiyle düğünlerinin yapılacağı yeri ziyaret ettiklerini ifade etti. Ünlü şarkıcı, “Masa düzenini ayarlama durumuna kadar geldik. Az kaldı, artık evleniyoruz.” açıklamasını yaptı.

GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM

Demet Özdemir, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’un evlilik teklifine “Evet!” yanıtını vermişti. Çift, iki hafta önce de aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Özdemir, daha önce Koç ile birlikteliği hakkında “İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“GELİNLİK HAYALİ KURMAMIŞTIM” 

Henüz gelinlik seçmediğini belirten oyuncu, “Gelinlik provasını tabii ki yapacağım ancak onun için yarım gün ayıramam. İstediğim gibi olması için tüm günümü provada geçirmeliyim” demişti.

Hayalinde özel bir şey olmadığını belirten Demet Özdemir, “Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum” şeklinde konuşmuştu.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir