Cara Delevingne’den çılgın 30 yaş partisi

Ünlü model Cara Delevingne, 30. yaş gününü bir yat partisi ile kutladı. Denizin ortasında gerçekleşen eğlence dolu kutlamalar kameralara yakalandı. Teknede genç modelin ablası Poppy Delevingne, ve Sienna Miller, Adwoa Aboah, Margot Robbie, Leydi Mary Charteris gibi ünlü isimler de vardı.

Tekne4

YAT PARTİSİ VERDİ

Cara Delevingne, cuma günü İspanya’nın Formentera kentinde lüks bir yat gezisinde ünlü isimlerden oluşan bir çok arkadaşı ile 30. yaş günü kutladı. Model, eğlence dolu kutlamalar sırasında lacivert bir mayo ve damalı kısa bir kot şort ile boy gösterdi.

MUZİPLİĞİ ÜZERİNDEYDİ

Partide birçok ünlü isim Cara’ya eşlik etti. Ekibin geçirdiği eğlence dolu anlar dakika dakika kameralara yakalandı. Ünlü model espili halleriyle dikkat çekti. Dudaklarının üzerine krema süren Cara, şakacı bir tavırla onu arkadaşı Adwoa Aboah’a sürmeye çalıştı.

Tekne2

SAATLERCE EĞLENDİLER

Partide 40 yaşındaki Sienna Miller, kahverengi bikinisiyle dikkat çekti. Aktris Margot Robbie de kendini Akdeniz’in serin sularına bıraktı. Kutlamaların bir kısmı yattan sonra suya taşındı. Kalabalık ekip şakalaşıp sohbet ederek saatlerce eğlendi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir