Jennifer Lopez ile Ben Affleck’in 3 günlük düğün planı!

Geçtiğimiz ay Las Vegas‘ta nikah masasına oturan Jennifer Lopez ile Ben Affleck‘in, önümüzdeki hafta sonu 3 gün sürecek bir düğün hazırlığı yaptığı ileri sürüldü. Kutlamaların, Affleck’in Georgia’daki malikanesinde yapılacağı konuşuluyor.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 3 günlük düğün planı! - Magazin haberleriDünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez ile Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, 20 yıl önce sürpriz bir ayrılık yaşamıştı. Ancak ikili, yıllar sonra yeniden bir araya gelmiş ve ilişkilerine bir şans daha tanıyarak aşklarını geçtiğimiz ay Las Vegas’ta sade bir töreniyle nikah masasına taşımıştı.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 3 günlük düğün planı! - Magazin haberleri

DÜĞÜN HAZIRLIĞI

Evlendikten sonra uzun bir balayı yapan ünlü çiftin, önümüzdeki hafta sonu için düğün hazırlığı yaptığı ileri sürüldü. Page Six’in haberine göre; Ben Affleck’in Georgia’daki malikanesinde yapılacak olan tören, kelimenin tam anlamıyla bir ünlüler geçidi olacak. Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck ve Drea de Matte düğüne katılacak olan ünlü konuklar arasında.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 3 günlük düğün planı! - Magazin haberleri

YEMEK, DÜĞÜN VE PİKNİK

Düğün töreninin üç gün süreceği iddia edildi. Kutlamalar; cuma gecesi özel bir yemekle başlıyor ertesi gün ise düğün var. Bir sonraki gün de ünlü çift, konuklarına bir piknikle veda edecek.

Jennifer Lopez’in özel tasarım bir gelinlik giyeceği belirtildi. Gösteri dünyasında ‘JLO’ olarak anılan yıldızın gelinliği, İtalya’da hazırlandığı aktarıldı. Lopez ve Affleck, geçtiğimiz ay İtalya’da bir tatile çıkmıştı. Gelinliğin de bu sırada sipariş edildiği belirtildi.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 3 günlük düğün planı! - Magazin haberleri

“YÜZÜKLERİMİZİ HAYATIMIZIN SONUNA KADAR TAŞIYACAĞIZ”

Öte yandan ünlü şarkıcı Lopez, evlendikten kısa bir süre sonra hayranlarına gönderdiği email ve blog yazısında Affleck ile evlendiğini doğrulamıştı. Lopez, Instagram’dan bir fotoğrafıyla duyurduğu evliliğine dair, “Yaptık. Aşk çok güzel. Aşk çok müşfik. Ve anlaşılan o ki aşk sabırlı. Hem de 20 yıl boyunca…” sözlerini kaleme almıştı.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck'in 3 günlük düğün planı! - Magazin haberleri

“TAM DA İSTEDİĞİMİZ GİBİ OLDU”

Lopez, düğünlerine dair ise şunları yazmıştı:

“Tam da istediğimiz gibi oldu. Gece Vegas’a uçtuk, evlilik cüzdanı için diğer çiftlerle beraber sıraya girdik, dünyanın düğün başkentinde herkesle aynı yolculuğu gerçekleştirmiş olduk. Hayal edebileceğiniz en iyi şahitlerle, eski filmden bir elbise ve Ben’in dolabından bir ceket ile küçük bir şapelde kendi yeminlerimizi dile getirdik, hayatımızın sonuna kadar taşıyacağımız yüzüklerimizi birbirimize verdik.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir