Zehra Güneş’in sevgilisiyle verdiği pozda bu detay olay oldu

Milli voleybolcu Zehra Güneş, kişisel sosyal medya hesabından sevgilisiyle pozunu paylaştı. Güneş’in erkek arkadaşıyla boy farkı çok konuşulmuştu. Şimdi de ellerinin büyüklüğü sosyal medyada çok konuşuldu. Zehra Güneş’in paylaşımına beğeni ve yorum yağarken, ellerinin büyüklüğü üzerine de çok fazla paylaşım geldi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın öne çıkan isimlerinden Zehra Güneş, özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Hem tarzı hem açıklamaları hem de paylaşımlarıyla adından söz ettiren Güneş, son olarak sevgilisi Eren Dişli ile pozunu paylaştı. Poza ‘Çok yakışıyorsunuz’ yorumlarının yanında gelen çok yorum konusu da voleybolcunun elleriydi.

Güneş’in elleri fotoğrafta dikkatlerden kaçmadı. ‘Yılın Stil Sahibi Sporcusu’ ödülünü alan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın parlayan isimlerinden Zehra Güneş sosyal medyada da aktif.

Hem tarzıyla hem de özel yaşantısıyla öne çıkan Güneş’in aşk hayatı da merak ediliyor. Eren Dişli ile bir süredir birlikte olan Zehra Güneş’ten aşk paylaşımı geldi. 22 yaşındaki yıldız voleybolcunun Eren Dişli ile pozuna ‘Maşallah’, ‘Çok güzelsiniz’ yorumlarının yanında eliyle ilgili de yorumlar geldi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ödül törenindeki tarzıyla beğeni toplayan Güneş’in ellerini görenler kendini tutamadı. Güneş’in takipçilerinden bazıları ‘Elin, adamın kafasından büyük’, ‘Elin, psikoloji bozar’ yorumları yaptı.

Zehra Güneş ve sevgilisinin o pozu:

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir