Number1 Kuşadası Plaj Partisi’nde Yılmaz Morgül rüzgarı

Kuşadası Kadınlar Denizi Plajında NR1 Kuşadası plaj partisinde tatilciler doyasıya eğlendiler
Pazar günü öğleden sonra Dj Kadir Çetin’in dj performansı ile başlayan plaj partisi sonrasında Yılmaz Morgül ve Sultan Bozkurt’un şarkılarıyla eğlenceyi tavan yaptırdı.

Yılmaz Morgül izdihamı yaşandığı partide balkonlardan reatauranlardan izleyenlere espirileri herkesi güldürdü.


Yazın en sıcak gününde gerçekleşen etkinlikte Yılmaz morgül sahneye kırmızı bir ceketle çıktı. Ceketinin düğmelerini de hiç çözmedi bunun üzerine seyirciler “Aç aç aç” diye tempo tutturdu. DJ Kadir Çetin de Yılmaz morgül yanına gelerek tişörtünü çıkardı ve “Aç aç” diye bağırdı.
Morgül ise “Ben soyunarak var olmaya çalışan sanatçılardan değilim. Beni onlarla karıştırmayın ben seyircime saygımdan dolayı ceketimle ve ceketimin önü ilikli bir şekilde sahneye çıkarım. Bu 45° sıcaklık olsa da değişmez. Ben sadece sanatımla var oldum, sanatımla var olmaya devam edeceğim. Soyunarak gündeme gelenlerle beni karıştırmayın” dedi.

“Bu arada son zamanlarda mekanlar sanatçı çıkaramıyor çünkü sanatçıların fiyatları almış başını gidiyor. 300.000 TL 500.000 TL 700.000 TL gibi fiyat çeken sanatçılar var. Onlara sesleniyorum bir gün çıkacak mekan bulamayacaksınız çünkü bu mekanlar sizin bu fahiş fiyatlarınız yüzünden kapanacak. Siz sanatı bırakıp ticarete düşmüsünüz. Kısa yoldan daha zengin olmanın derdine düşmüşsünüz. Oysa ki tüketiciye yani dinleyiciye bu mekanlar üzerinden ulaşmanız gerekiyor. Dolayısıyla böyle yaparak bu mekanları yakında kapattıracak ve sahne alacak yer bulamayacaksınız.” diye ekledi.


Geçmişte İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy gibi sanatçıların bu şekilde davranarak bir çok mekanı kapattırdıklarını ve bu nedenle de bu sektöre çok büyük zarar verdiklerini söyleyen Yılmaz morgül en sevilen en eğlenceli şarkılarıyla hem plajdaki hem de denizdeki yani denizin ortasında bulunan tatilcileri dans ettirerek eğlendirdi. Balkonlardan ve restoranlardan sarkarak izleyen ve dans eden seyircilere takılmadan edemedi. Espriler yapan ve uzun süre sahnede kalan Morgül ceketini hiç çıkarmadan günün sonunda 10. Yıl Marşı’nı söyleyerek mesajını verdi ve sanneden ayrıldı.

Türk pop müziği son dönemlerde “Terapi” şarkısıyla adından söz ettiren Sultan Bozkurt da Yılmaz Morgül’den sonra hareketli şarkılar ile sahne alarak özellikle gençleri coşturdu. DJ Kadir Çetin’in performansıyla gün batımına kadar devam eden müzikle tatilciler unutulmaz bir pazar günü yaşadılar. NR1 & Kuşadası Beach parti 15 gün sonra Kuşadası kuştur plajı nda gerçekleşecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir