“Manchester United’ın Ronaldo’ya ihtiyacı yok” demişti: Ronaldo’dan ünlü yorumcuya tepki

Manchester United’ın ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo, kendisi hakkında “Manchester United’ın Ronaldo’ya ihtiyacı yok” yorumunda bulunan Jamie Carragher’a saha kenarında elini sıkmayarak yanıt verdi.

İngiltere Premier Lig’de 14. sırada bulunan ve zor günler geçiren Manchester United, Old Trafford’da oynanan mücadelede şampiyonluk adaylarından Liverpool’u 2-1 mağlup ederek nefes aldı.

Dün oynanan maçtan önce Manchester temsilcisinin içinde durumun sorumluları arasında gösterilen ve ülke medyası tarafından sert şekilde eleştirilen Cristiano Ronaldo, rakip takımın efsane futbolcularından ve aynı zamanda Sky Sports yorumcusu olan Jamie Carragher’ı protesto etti.

Portekizli futbolcu, ısındığı esnada saha kenarında canlı yayın yapan Sky Sports yorumcularına selam vermek için yanlarına gitti. Sürpriz şekilde canlı yayına katılan Cristiano Ronaldo, Manchester United efsanesi ve Sky Sports yorumcusu Gary Neville‘in elini sıktı. Neville’in ardından Roy Keane’nin yanına giderek onun da elini sıkan yıldız futbolcu, bu iki ismin arasında yer alan Jamie Carragher’ı pas geçerek elini sıkmadı. Jamie Carragher ise, “Beni görmezden geldi” demekle yetindi.

JAMIE CARRAGHER NE DEMİŞTİ?

Sky Sports yorumcusu ve Liverpool efsanesi Jamie Carragher, geçtiğimiz sezon Juventus’tan Kırmızı Şeytanlar’a dönüş yapan Portekizli yıldız hakkında “Manchester United’ın Ronaldo’ya ihtiyacı yok” yorumunu yapmıştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir