Modern Family dizinin ekibi bu düğünde buluştu

Onlar bundan tam 3 yıl önce nişanlanmıştı. Mutlu haberi de sosyal medya hesaplarından, birbirinden güzel fotoğraflar eşliğinde duyurmuşlardı. Aslında arayı fazla açmadan evlenmeyi planlıyorlardı. Fakat işler bekledikleri gibi gitmedi.

FİNAL YAPAN DİZİ KADROSU BU TÖRENDE BULUŞTU

2019’un son aylarında ortaya çıkan Covid 19 pandemisi yüzünden planlarını defalarca iptal etmek ve beklemek zorunda kaldılar. Genç çift, bu bekleyişin ardından sonunda gösterişli bir törenle evlendi. Üstelik bu düğün, 2020 yılında final yapan ünlü dizinin kadrosunu da yeniden bir araya getirdi. Bir başka deyişle bu düğün için “ekip toplandı.”

Ünlü dizinin ekibi bu düğünde buluştu: Tören defalarca ertelenmişti, sonunda evlendiler

HAFTA SONUNDA EVLENDİLER

Yaklaşık üç yıllık bir bekleyişin ardından sevdiğiyle hayatını birleştiren bu genç yıldız, Modern Family dizisiyle tanınan Sarah Hyland. 31 yaşındaki oyuncu ile yine bir TV ünlüsü olan nişanlısı Wells Adams, geçen hafta sonu California Santa Barbara’da gösterişli bir törenle evlendi. Hyland ile Adams’ın, Covid 19 pandemisi nedeniyle defalarca ertelenen düğünü, Modern Family dizisinin yıldızlarını da yeniden bir araya getirdi.

Ünlü dizinin ekibi bu düğünde buluştu: Tören defalarca ertelenmişti, sonunda evlendiler

SOFIA VERGARA, ROL ARKADAŞININ DÜĞÜNÜN KAÇIRMADI

Sarah Hyland ile Wells Adams’ın, bir üzüm bağındaki açık hava düğününe; başta Sofia Vergara, Ariel Winter, Nolan Gould ve Jesse Tyler Ferguson olmak üzere Modern Family dizisinin yıldızları ve kamera arkasından bazı görevliler katıldı. Bir anlamda bu düğün, ekip için de bir yeniden buluşma fırsatı oldu. Özellikle de Vergara, düğündün bol bolpaylaşım yaptı.

Ünlü dizinin ekibi bu düğünde buluştu: Tören defalarca ertelenmişti, sonunda evlendiler

‘B PLANI’ HAZIRDI

Aslına bakılırsa Sarap Hyland ile Wells Adams, 2020 yılının Ağustos ayında evlenmeyi planlamıştı. Fakat Covid 19 kısıtlamaları nedeniyle tören ertelendi. Genç çift, People dergisine verdikleri bir röportajda 2022 yılında evlenmelerinin kesin olduğunu belirtmişlerdi. Hatta bir kez daha erteleme olmaması için bir ” B planı” bile geliştirdiklerini anlatmışlardı. Buna göre eğer yine pandemi nedeniyle kısıtlamalar sürseydi Hyland ve Adams, Las Vegas’ta ya da başka bir yerdeki nikah dairesinde sakin bir şekilde evleneceklerdi. Fakat önlemler kalkınca buna gerek kalmadı. Saray Hyland ve Wells Adams, 150 kişinin katıldığı bir açık hava töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Ünlü dizinin ekibi bu düğünde buluştu: Tören defalarca ertelenmişti, sonunda evlendiler

FİJİ TATİLİNDE EVLİLİK TEKLİFİ VE NİŞAN

Saray Hyland ile Wells Adams, 2019 yılında Fiji adasına gittikleri tatilde nişanlanmıştı. Hyland, aldığı evlenme teklifini ve sonrasını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Hyland’ın, sevgilisinin nişan hediyesi olan 200 bin dolarlık elmas yüzükle çekilen pozları da Instagram takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

YILLARCA SAĞLIK SORUNLARIYLA BOĞUŞTU

Uzun süre sağlık sorunlarıyla mücadele eden Sarah Hyland, sık sık bu nedenle de gündeme geliyordu. Rol aldığı Modern Family adlı diziyle tanınan Sarah Hyland, çocukluk yıllarından bu yana bozuk olan sağlığı ve geçirdiği iki böbrek nakli operasyonu hakkında da defalarcakonuştu. 2018 yılında da bu konuda bazı açıklamalar yapan Hyland, bu yılın mart ayında katıldığı Quitters Podcast adlı yayında özellikle de başarısız olan ilk böbrek naklinden sonra yaşadığı duygusal yıkımı anlattı. Sarah Hyland, bin bir umutla yapılan böbrek naklinin başarısız olduğu anlaşıldığında kendi canına kıymak istediğini ifade etti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir