İşte Jennifer Lopez’in üç gelinliği

Çok uzun zamandır beklenen ve daha gerçekleşmeden ‘yılın düğünü’ olarak nitelendirilen tören sonunda geride kaldı. Jennifer Lopez ile Ben Affleck, 2000’lerin başında nişanlanıp ayrıldılar. Ama yıllar sonra tekrar bir araya geldiler ve bu kez kelimenin tam anlamıyla masallara yaraşır bir törenle evlendiler. İkili geçtiğimiz günlerde evliliklerini görkemli bir düğünle kutlarken, konuklarına da hediyeler vererek sürpriz yaptılar.

KENDİ İNTERNET SİTESİNDE PAYLAŞTI

Tören geçen hafta sonu gerçekleşti ama yankıları daha uzun süre devam edecek gibi görünüyor. İşte bu konuda önemli bir adım da Jennifer Lopez‘den geldi.

İşte Jennifer Lopezin üç gelinliği

ÜÇ GÜNLÜK TÖRENDE BUNLARI GİYDİ

Düğününde ne giydiği çok merak edilen Lopez, fotoğrafların yayın haklarını ünlü bir dergiye sattığı için hayranlarının bu konudaki merakı tam olarak giderilememişti. Fakat sonunda JLo kendine ait On The JLo adlı bültenle bu konudaki merakları giderdi. Üç gün süren kutlamalar boyunca giydiği bütün kıyafetleri gözler önüne serdi.

GİYSİLERİNİN DEĞERİ YAKLAŞIK 3 MİLYON DOLAR

Her biri dünyanın en iyi giyinen kadınlarından biri olarak nitelendirilen Jennifer Lopez’in beğenisini yansıtan bu üç kıyafetin birer milyon dolara mal olduğu belirtiliyor. Yani bir başka deyişle düğünün bütün masrafları bir yana Lopez üç günlük düğünde tam üç milyon doları üzerine giydi.

Çift, düğünlerine gelen konuklarına teşekkür etmeyi de ihmal etmeyerek özel hediyeler hazırladılar.

Ünlü tırnak sanatçısı Tom Bachik’in eşi Liz Bachik bir Instagram hikayesinde hediye çantaları paylaştı. Açık kahverengi çantaların üzerinde yeni evlilerin baş harflerinin iç içe geçtiği bir monogram bulunuyor.

Şık tasarım, çiftin uçakla gelen misafirlerine verdiği kişiselleştirilmiş çikolatalarla da uyumlu. Hatta bu hediye çikolatayı tesadüfen alan bir turist, sosyal medyada çikolataları paylaşarak “Bu hafta sonu Savannah’da bir otelde kalıyorum ve Ben ve Jen choccy aldık” dedi.

Ahududu ebegümeci, Tahiti vanilyası ve Vietnam kahvesi gibi tatlarla gelen lüks çikolatalarda “JB” baş harfleri yer aldı.

Çiftin düğününe hâlâ arkadaş olarak ilişkilerine devam etseler de eski eşleri ve Ben Affleck’in erkek kardeşi Casey Affleck katılmazken; Matt Damon ve Jimmy Kimmel gibi ünlü isimler katılım gösterdi.

JLo, yaklaşık altı metre uzunluğunda bir duvak ile tasarlanmış, sırtı dekolteli özel bir Ralph Lauren gelinlik giydi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir