Bedri Baykam’ın “Metamorfoz” Sergisi Bodrum’da

Çağdaş sanatın uluslararası temsilcilerinden Bedri Baykam’ın, dört farklı serisini kapsayan “Metamorfoz” başlıklı kişisel sergisi, Milliyet Sanat’ın 50. yıl kutlamaları kapsamında Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu’nun vereceği konserle 27 Ağustos Cumartesi akşamı Bodrum‘daki meRQezart Alternatif Sanat Mekânı’nda sanatseverlerle buluşuyor!

Baykam’ın birbirinden farklı, ancak kılık değiştirerek aynı özgürlükçü çizgide kalan serilerini bir araya getiren ve ilk defa sergilenecek birçok eseri de içeren “Metamorfoz” sergisi, sanatçının sürekli değişim mottosu ve risk faktörüyle nasıl iç içe yaşadığını bir kez daha ortaya koyuyor.

Serginin açılış kokteyli, bu yıl 50. yaşını farklı sanat etkinlikleriyle kutlayan Milliyet Sanat’ın işbirliğiyle, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası sanatçıları Gündüz Öğüt, Özge Tanrıver, Betül Yıldıztekin ve Başak Yalçın‘dan oluşan Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu’nun Türk ve dünya müziğinden eserlerleri seslendireceği bir konserle sona erecek.

27 Ağustos 2022 Cumartesi akşamı (yarın) saat 18.00’de, Bodrum’da bulunmanız hâlinde, Bedri Baykam’ın “Metamorfoz” sergisinin açılış kokteylinde ve Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu konserinde sizi de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

27 AĞUSTOS 2022, CUMARTESİ – “METAMORFOZ ” SERGİSİ AÇILIŞ KOKTEYLİ VE ANADOLU YAYLI ÇALGILAR TOPLULUĞU KONSERİ

Yer:  Marina Yacht Club – Neyzen Tevfik Caddesi , No: 5 Bodrum / Türkiye

Saat:    18.00 – Sergi Açılışı

19.00 – Anadolu Yaylı Çalgılar Topluluğu Konseri

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio