Fenerbahçe Austria Wien’i 4-1 yendi, Kadıköy’de bayramı yaşattı

İrfan Can iki golle yıldızlaştı, İsmail Yüksek ve Mert Hakan’ın vuruşları Kadıköy’de bayramı yaşattı. Süper Lig’de liderliğe yükselen, UEFA Avrupa Ligi’nde de gruplara kalan F.Bahçe taraftarı mutluluktan uçuyor.

UĞUR AKTAN

UEFA Avrupa Ligi’nde adını gruplara yazdırabilmek için 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Austria Wien’i konuk eden Fenerbahçe, sakatlıktan dönen İrfan Can Kahveci’nin resital sunduğu karşılaşmada sahadan 4-1’lik galibiyetle ayrıldı. Adı transfer söylentileriyle anılan Szalai’nin yedek soyunduğu karşılaşmada üçlü savunmayla sahaya çıkan sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren gollerin yerli futbolculardan gelmesi de dikkat çekti.

İLGİNÇ BİR GOL

Maçta gol perdesi karşılaşmanın 12. dakikasında açıldı. Ceza sahası dışından kaleyi yoklayan İsmail’in şutu Austria Wien savunmasından sekerken, Alman kaleci Christian Früchtl kendisini şaşırtan bu pozisyonda golü önleyemedi: 1-0. Maçın 44. dakikasında Rossi’nin arka direğe doğru yaptığı ortayı iyi değerlendiren İrfan farkı ikiye çıkardı: 2-0. İlk yarının skorunu belirleyen isim ise 45+1’deki taç sonrası kafa golüyle Martins oldu: 2-1.

JENERİKLİK VURUŞLAR

İkinci yarıda rölantide giden oyunda hem maçı hem de tribünleri hareketlendiren isim yine İrfan Can oldu. Rossi’den aldığı pas sonrasında kaleciyi önde gören millî futbolcu harika bir aşırtma vuruşla kalitesini ortaya koydu: 3-1. Karşılaşmada skoru belirleyen isim ise tıpkı İrfan Can gibi sakatlıktan kısa bir süre önce dönen Mert Hakan oldu ve sol çaprazdan çıkardığı harika şutla galibiyeti perçinledi: 4-1.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir