Hande Yener sahnede şık, teknede cesur

Sahne kıyafetleri ile sık sık adından söz ettiren Hande Yener, kırmızı bikinili paylaşımı ile herkesin ağzını açık bıraktı. Teknede bikinisi ile bacaklarının üstüne oturarak verdiği pozlar sosyal medyayı salladı. Yaşına rağmen fit hali ile dikkat çeken sanatçılar arasında…

Ünlü şarkıcı Hande Yener’in teknede kırmızı bikinisi ile verdiği pozlar herkesi şoke etti. Genç kızları bile kıskandıran fiziği ile herkese taş çıkarttı. Şarkıları ile hayranlarını çoşturmaya devam eden ünlü sanatçının Alaçatı’da verdiği pozlar hayranlarının aklını aldı.

Sana kırmızı çok yakışıyor

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hande Yener, paylaşımları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Birbirinden cesur paylaşımları ile ağızları açık bırakan ünlü popçu, bu kez sınırları zorladı. Alt üst takım kırmızı renk bikinisi ile denize açılıp güneşin ve serin suların tadını çıkaran ünlü sanatçı, bacaklarının üstüne oturarak yaptığı paylaşım ile sosyal medyada gündem oldu.

Takipçileri tarafından yorum ve beğeni yağmuruna tutulan Hande Yener’in pozları büyük ilgi gördü. Hande Yenir’in takipçileri “Alev aldı buralar”, Bu ne cesaret böyle” Sana kırmızı çok yakışıyor” gibi yorumlar yaparak ünlü sanatçıya olan beğenilerini ve hayranlıklarını dile getirdiler.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir