Kate Moss: Kızım Lila Grace beni fırçaladı

O 1990’ların başından beri moda dünyasının paylaşılamayan isimlerinden biri. Podyumda ya da kamera karşısında tanıttığı binlerce kıyafet bir yana zaman zaman verdiği çıplak pozlarla da konuşuldu. Hatta yeri geldi podyuma, üstsüz sadece bir mini etekle çıktı.

19 YAŞINDAKİ KIZININ HOŞUNA GİTMEMİŞ

Bugün 48 yaşında olan ve “yaşayan efsane” olarak nitelendirilen top model, işte o kıyafeti yüzünden 19 yaşındaki kızı tarafından ‘fırçalandığını’ itiraf etti.

Ünlü modelden itiraf... Kızım beni fırçaladı : Anne, bu etek çok kısa

VOGUE DERGİSİNE ANLATTI

Bu ünlü model, bir dönem sık değiştirdiği sevgilileri ve sürdürdüğü hızlı hayatla manşetlerden inmeyen Kate Moss. Fazla cüretkar kıyafeti nedeniyle onu azarlayan ise 19 yaşındaki kızı Lila Grace. Son yıllarda çok daha sakin bir hayat süren, eskisi kadar kamera karşısına çıkmayan 48 yaşındaki Moss, İngiliz Vogue dergisine çarpıcı bir itirafta bulundu.

‘ANNE… BU ETEK ÇOK KISA!’

Moss, kendisi gibi moda dünyasında kariyer yapmaya başlayan 19 yaşındaki kızı Lila Grace‘in, yıllar önce bir defilede tanıttığı kıyafeti eleştirdiğini söyledi. Moss, 1993 yılında Vivienne Westwood‘un koleksiyonunu tanıttığı defileye üstsüz olarak çıkmıştı. Giydiği tek şey ise kısacık bir etekti. İşte eski videoları izlerken kendisini gören kızı Lila Grace’in “Anne, bu etek çok kısa” dediğini anlattı.

Moss, 1993 yılında manşetlerden inmeyen o defileye çıkarken eline bir dondurma verildiğini ve kendisine “Bunu ye ve podyuma üstsüz çık” denildiğini anlatarak bunu kabul edip “Tamam, deneyeceğim” yanıtını verdiğini söyledi. Model, kızı Lila’nın da o defilede giydiği eteğin fazla kısa olmasından hoşlanmadığını sözlerine ekledi.

Ünlü modelden itiraf... Kızım beni fırçaladı : Anne, bu etek çok kısa

‘O GECE TUVALETE BİLE GİDEMEDİ’

Kate Moss, kızı Lila Grace moda konusunda tavsiyelerde bulunduğunu da sözlerine ekledi. Röportaj sırasında bu yılın mayıs ayında birlikte katıldıkları MET Gala gecesindeki kıyafetlerine de değindi. Lila Grace o galada, ten rengi, yarı şeffaf bir kıyafet giymişti. Moss kızının kıyafeti hakkında “O gece tuvalete bile gidemedi, ama görünümünü çok sevdi” diye konuştu.

Ünlü modelden itiraf... Kızım beni fırçaladı : Anne, bu etek çok kısa

AYAK TIRNAKLARI GÜNDEM OLDU

Lila Moss, geçtiğimiz günlerde ise bir kez daha bir dergi için fotoğraf çekimi yaptı; ancak bu sefer ilginç pedikür tercihiyle hayranlarını şaşırttı.

Moss, Magazine’in Eylül sayısının çekimleri için yaptırdığı kırmızı, uzun ve sivri ayak tırnaklarının yakın çekim bir karesini 409 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı.

 

Lila Grace Mossun ayak tırnakları gündem oldu Beni fiziksel olarak hasta etti

 

“NASIL ÇORAP GİYECEKSİN?”

Ünlü simin çekimden sonra çoraplarını nasıl giydiğini sorgulayan takipçileri, Moss’un bu seçimi karşısında şaşkına döndü. Genç modelin sosyal medyada gündem olan ayak tırnaklarına, “Bu tırnaklar beni fiziksel olarak hasta etti”, “Lila’yı her ne kadar sevsem de tırnakları beni korkuttu, ve bu fotoğrafı görmemize gerek yoktu”, ve “O tırnaklarla çorap nasıl giyeceksin?” gibi yorumlar yapıldı.

TİP 1 DİYABET HASTASI

Kate Moss’un Jefferson Hack ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lila Moss, 2022 yılındaki MET Gala gecesinde hem kıyafet seçimi hem de sağlık sorununu gizlememesi nedeniyle gündeme gelmişti. Tip 1 diyabet hastası olan genç kız, hastalığı nedeniyle birini kolunda diğerini de bacağında taşıdığı iki cihazı saklama gereği duymadı. Lila Moss, hastalığı nedeniyle sağ kolunda ve sol bacağında bir insülin pompası ve anlık kan şekeri ölçümü yapan bir monitör taşıyordu.

Ünlü modelden itiraf... Kızım beni fırçaladı : Anne, bu etek çok kısaKAN ŞEKERİ ÖLÇÜM CİHAZI VE İNSÜLİN POMPASI

Gece için şeffaf bir elbise giyen Lila Moss, Tip 1 diyabet hastası olduğunu da bir kez daha kimseden saklama gereği duymadı. Moss, kimi zaman podyuma çıktığında da kan şekeri ölçen monitör ile insülin pompasını hiç çıkarmıyor.

HER YERDE KULLANIYOR

Lila Moss daha önce de bu konuda Vogue dergisinin Youtube kanalına konuk olmuş ve “Şeker tabletlerim var. Eğer kan şekeri dengem bozulursa onları kullanıyorum. Ben diyabetik biriyim ve bacağımdaki bu pompa da bana insülin sağlıyor” diye konuşmuştu. Genç kız bu iki cihazın her gittiği yerde kendisiyle birlikte olduğunu da sözlerine ekledi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir