Adele ödülleriyle EGOT’a bir adım daha yaklaştı

Adele bu hafta sonu bir Emmy kazandıktan sonra EGOT olmaya bir adım daha yaklaştı.

Yıldız, 2022 Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülü’nün ardından 4 Eylül Pazar günü Emmy heykelciğiyle bir çift özçekim için gururla poz verdi. Ödüllernerede Adele: Sadece Bir Gece gecenin en çok kazanan isimlerinden biriydi.

Adele’in Emmy Ödülleri’ni kazandıktan sonra paylaşım yaptı.

Adele, 3 Eylül 2022’de Emmy Ödülleri’ni kazandı. Emeklerine değecek bir şey varsa o da bazen kariyerlerinin en başından beri hak ettikleri gibi istedikleri bir ödüldür. Herhangi bir ödül töreninden veya belirli bir ödülden bahsetmişken, şarkıcı Adele listesindeki her şeyi almak için burada ve bu yüzden EGOT statüsünden uzakta olan Emmy Ödülü’nü alıyor.

34 yaşındaki şarkıcı, 3 Eylül 2022’de Emmy kazandı. İlk kez herhangi bir ödül veya en büyük unvan kazanmadı, ancak bu kelime işlevi söz konusu olduğunda, Yaratıcı Sanatlar Emmy Ödülleri’nde ilk kez kazandı. Bu ödül onu EGOT statüsüne ulaşmaktan sadece bir adım öteye taşıdı.

Şarkıcı Adele, 14 Kasım 2021’de piyasaya sürülen Adele, One Night Only için olağanüstü bir varyeteye sahip. Hayatındaki bu büyük unvanlar nedeniyle, nihai statüye ulaşmasına sadece bir adım kaldı. Sadece Tony Ödülü’ne ihtiyacı vardı ve her şey ondan sonra tamamlanacak.

Tüm yıl boyunca Adele farklı sahnelerde performans sergiledi ve birçok etkinliğe ve işleve katıldı. Ancak ödül işlevi söz konusu olduğunda, diğer kültür temelli olanlardan oldukça farklıdır ve bu nedenle ünlüleri modern görünümlerde görmemizin nedeni budur. Adele’den bahsetmişken, birçok harika kıyafetle görüldü.

Sahip olduğu en büyük başarı 15 Grammy ve ayrıca bir Oscar. 2013 yılında yayınlanan Skyfall adlı James Bond şarkısıyla En İyi Orijinal Şarkı dalında Oscar kazandı. Adele’in ya da herhangi bir ünlünün başarılarından ilk kez söz etmiyoruz. John Legend, Jennifer Hudson ve daha birçokları, yıllar boyunca EGOT statüsünü kazanmış pek çok ünlü var.

En sonuncusu, prestijli listeye sahip olan ve 2022 En İyi Müzikal dalında Tony kazanan Jennifer Hudson. Pek çok kişi ve eleştirmen tarafından sevilen garip bir döngü için bu ödülü aldı.

Adele Emmy Ödüllerini Kazandı, EGOT Statüsünden Sadece Bir Adım Uzakta! Daily Research Plot’ta ilk olarak ortaya çıktı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir