Jolly “Mirasım Türkiye” kampanyasıyla çocukları geziyor

İş insanı Mete Vardar’ın yönetim kurulu başkanı olduğu turizm şirketi Jolly, iki yıl önce Türkiye’nin doğal ve kültürel değerlerinin gelecek nesillere aktarılması ve korunması amacıyla 9-13 yaş çocuklar için ‘Mirasım Türkiye’ kampanyası başlatmıştı. Jolly, düzenlediği turda İBB’nin İstanbul ilçelerinden belirlediği İtfaiye müzesi’ni gezdirdi.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin zengin mirasını gelecek nesillere bırakmak için “Mirasım Türkiye” kampanyasını başlatan Jolly, sürdürülebilir turizm alanında farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda Türkiye’nin zengin mirasını gelecek nesillere bırakmak için “Mirasım Türkiye” kampanyasını başlatan Jolly, sürdürülebilir turizm alanında farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılması ve korunmasını ilke edinen Jolly, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve Turizm Dairesi Başkanlığı ile beraber 9-13 yaş çocuklara yönelik, kültürel mirasımızın tanıtılması üzerine müzelerde bir rehber aracılığı ile turlar düzenliyor.

Geçtiğimiz gün dördüncüsü gerçekleşen gezide İBB’nin İstanbul ilçelerinden belirlediği çocuklarla İtfaiye Müzesine gezi düzenleyen Jolly, aynı projeyi diğer şehirlerin belediyeleri ile de organize etmeye hazırlanıyor.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir