Timothee Chalamet’in stili dikkat çekti

ABD’li oyuncu Timothee Chalamet (26) başrolünde olduğu ‘Bones And All’ filminin gösterimi için 79. Venedik Film Festivali’ne katıldı. Haider Ackermann imzalı sırtını açıkta bırakan parlak kırmızı tulumu ile kırmızı halıdaki tüm konukları gölgede bıraktı. Film, festivalcilerden tam not aldı. Tam 8.5 dakika ayakta alkışlandı.

79. Venedik Film Festivali'de Timothee Chalamet'in stili dikkat çekti - 1Bu sene 31 Ağustos – 10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen 79. Venedik Film Festivali, film prömiyerleriyle devam ediyor.

79. Venedik Film Festivali'de Timothee Chalamet'in stili dikkat çekti - 2

Luca Guadagnino’nun yönetmen koltuğunda oturduğu Bones and All filminin prömiyerine başrol oyuncuları Mark Rylance, Taylor Russell, Chloë Sevigny ve Timothee Chalamet katıldı.

Yönetmen Guadagnino ile Chalamet‘i Call Me By Your Name’den (2017) sonra ikinci kez bir araya getiren film 8,5 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Camille DeAngelis’in romanından uyarlanan film, insan eti yiyen iki aşığın yol macerasını anlatıyor.

79. Venedik Film Festivali'de Timothee Chalamet'in stili dikkat çekti - 4 Film prömiyerinin en çok konuşulan bir diğer olayı ise Timothee Chalamet’nin görünümü oldu.

79. Venedik Film Festivali'de Timothee Chalamet'in stili dikkat çekti - 6

Pantolonuyla aynı renkte bir şalı boynuna saran yıldız, sırtını tamamen açıkta bırakan görünümüyle erkek kırmızı halı stiline yeni bir soluk getirdi.Kırmızı halıda kendine has görünümleriyle sık sık övgü toplayan yıldız, bu stiliyle de hayranlarından tam not aldı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir