Türkiye en büyük sahnesine hazırlanıyor

Tarkan‘ın 9 Eylül’de İzmir’de vereceği konser için kurulan platform çöktü. Kazada bir işçi hafif yaralandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Konserle ilgili tekrar bilgilendirme yapılacak” derken, Tarkan, “Konserin gerçekleşmesi için elimizden ne gelirse yapacağız” açıklamasında bulundu. Gazeteci yazar Ertuğrul Özkök de talihsiz kaza sonrası geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hafta içi her gün Number1 FM ve Number1 Türk FM‘deki ‘Ertuğrul Özkök ile Günün Yorumu’ isimli köşesinden seslenen Özkök,” Eminim, İzmir bu konseri şu ya da bu şekilde yapacak ve 100. Yılında gerçekten Türkiye’nin, Atatürk ve arkadaşlarının verdiği bu büyük mücadelenin taçlandırıldığı günü, o gece bütün Türkiye’de hep birlikte kutlayacağız.” dedi.

Ertuğrul Özkök sesli köşesinde şu ifadeleri kullandı:
“ İzmir yarın akşam büyük bir kutlamaya hazırlanıyor, 9 Eylül akşamına. 9 Eylül biz İzmirliler için çok özel bir anlamı olan bir gündür çünkü şehrimizin kurtuluş günüdür ama 9 Eylül tarihi sadece İzmir için değil bütün Türkiye için de çok önemli semboldür. Çünkü o Türkiye’nin Atatürk ve arkadaşlarının verdiği büyük Kurtuluş Savaşı’nın nihai noktasıdır ve Yunanların Türkiye’den çıkarıldığı gündür. İzmir aynı zamanda Kurtuluş Savaşı’nda ilk kurşunun da atıldığı şehirdir. Şimdi şehir bu güzel tarihi ki bu yıl artık 100.’sünü kutlayacağız. Bir Tarkan konseri ile taçlandırmaya çalışıyor. Gerçekten de çok büyük bir konser olacak bu. İzmir’de Konak Meydanı’nda İzmirliler için çok önemli olan bu yerde ve belki de Türkiye’de bugüne kadar kurulmuş en büyük sahnelerden biri kurulacak. Civardaki apartmanların balkonları bile kiralandı, restoranların hepsi doldu. Ama dün akşam talihsiz bir kaza oldu ve kazada sahne çöktü. Ama Tarkan daha yolda gelirken ‘Elimizden geleni yapacağız ve bu konseri gerçekleştireceğiz.’ dedi. Eminim, İzmir bu konseri şu ya da bu şekilde yapacak ve 100. Yılında gerçekten Türkiye’nin, Atatürk ve arkadaşlarının verdiği bu büyük mücadelenin taçlandırıldığı günü, o gece bütün Türkiye’de hep birlikte kutlayacağız. O yüzden İzmir yöneticilerine, belediye başkanına ve tabii ki Tarkan’a teşekkürlerimi bir İzmirli olarak iletmek istiyorum.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir