Sylvester Stallone ve 25 yıllık eşi Jennifer Flavin’in ev kavgası

Hollywood’un en mutlu evliliklerinden birinin kahramanı olarak tanınan Sylvester Stallone ile 25 yıllık eşi Jennifer Flavin’in boşanacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Ama görünüşe göre bu durum bir yana çift arasında zorlu bir servet paylaşımı mücadelesi de yaşanacak gibi görünüyor.

DAVA DOSYASINDA DA AYNI İDDİALAR YER ALIYOR
Flavin’in sunduğu boşanma davasıyla ilgili dokümanlarda, Stallone’nin evlilikleri sırasında edindikleri mülkleri ve diğer kazanımları kasıtlı olarak gizlediği, tükettiği, dağıttığı ve israf ettiği iddiası yer almıştı. Hatta yine iddialara göre Jennifer Flavin, Palm Beach’de bulunan ve bahçesi okyanusa açılan 35 milyon dolarlık malikanenin de kendisine verilmesini talep etmişti.

Ünlü çiftin ev kavgası: Yarım milyar dolarlık serveti paylaşamıyorlar

STALLONE, İDDİALARI REDDETTİ
Fakat boşanma davasının dokümanlarına göre Sylvester Stallone ise tüm bu iddiaları yalanladı. Stallone, evlilik sırasında elde edilen kazanımları kasıtlı olarak dağıtmadığını, elden çıkarmadığını ve israf etmediğini savundu.

Ünlü çiftin ev kavgası: Yarım milyar dolarlık serveti paylaşamıyorlar

MÜLKÜ BOŞALTMAMAK İÇİN DİRENİYOR
Görünüşe göre milyon dolarlık servetleri ve mal varlıkları bulunan çift, boşanma sırasında bu yüzden epey mücadele edecek. Çünkü Sylvester Stallone’nin boşanmak üzere olduğu Flavin, Palm Beach’teki mülkün kendisine verilmesini talep ediyor. Stallone ise mülkü boşaltmamak için direndiği öne sürülüyor.

Ünlü çiftin ev kavgası: Yarım milyar dolarlık serveti paylaşamıyorlar

BAHÇESİ OKYANUSA AÇILIYOR
Sylvester Stallone ile Jennifer Flavin’in özellikle sahip olmak istedikleri söz konusu malikane geçen yıl satın alınmıştı. Florida, Palm Beach’teki malikane 2014 yılında inşa edildi. Çok geniş bir arazi üzerine inşa edilen mülkün 12 tane banyosu ve kapsamlı bir spor salonu bulunuyor. Mülkün, normal bir evin boyutundan çok daha büyük iki tane de konuk evi bulunuyor.

İLK İŞARETLER
Aslında Stallone ile Flavin’in evliliğinin bitmek üzere olduğunun ilk işaretleri bir süre önce gelmişti. 76 yaşındaki Stallone’nin kolundaki karısının yüzünü temsil eden dövmeyi, köpeği Butkus’un yüzüyle değiştirmesi dikkat çekmişti. Stallone’nin kendisinden 25 yaş genç eşi Jennifer Flavin de aralarında yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu bir Instagram paylaşımıyla gözler önüne sermişti. Flavin üç kızıyla birlikte çekilen bir fotoğrafını “Bu kızlar benim önceliğim. Başka hiçbir şeyin önemi yok. Biz dördümüz sonsuza kadar” notuyla paylaşmıştı. Bu arada Flavin’in Instagram’da da artık Stallone’yi takip etmediği ortaya çıktı. Flavin ise üç kızıyla çekilen bir pozunu Instagram’da paylaşıp bundan böyle önceliğinin onlar olduğunu belirtmişti.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir

https://gdetr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=nFDgxIg39z04pJ3BaDqC1pRMPxLudruTz4I1XNvJb9v.E7/fastid=dygtetbdsrvesacqjgexzeyxexmi/stparam=wggqnkksqw/nc=0/gdpr=0/gdpr_consent=/url=https://www.casper.com.tr/?utm_medium=Radio&utm_source=Number-One-Sundu&utm_cam=Radio