Hande Sarıoğlu’dan lolipoplu ve sütyensiz kıyafetli kareler

HaberTürk TV’de çalıştığı dömenmde kişisel Instagram hesabından paylaştığı oryantal dans videosu olay yaratan ve ardından kurumla yollarını ayıran ünlü spor spikeri Hande Sarıoğlu, şimdilerde bir YouTube kanalında bahis programı sunuyor.

Gerek programında yaptığı seksi şovlar, gerekse de sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla gündemden düşmeyen Hande Sarıoğlu, bu defa da sütyensiz kıyafetiyle verdiği pozlarla gündem oldu. Hande Sarıoğlu, iç çamaşırsız kareleriyle ve lolipop yiyerek yaptığı yayınla ortalığı yıktı.

YouTube’da yaptığı programında seksi şovlarıyla dikkat çeken ünlü spor spikeri Hande Sarıoğlu, sosyal medyadaki cesur paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde siyah mini tayt tulumuyla yaptığı paylaşıma beğeni ve yorum yağan Hande Sarıoğlu, yine sosyal medyanın gündemine geldi.

Geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka biri olan Hande Sarıoğlu, katıldığı bir davette sütyensiz kıyafet tercihiyle dikkat çekti. Ünlü sunucu, o kareleri sosyal medya hesabından da paylaştı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir