Puff Diddy, Adidas markasıyla kavgalı olan Kanye West’e sahip çıktı

ABD’li rapçi ve prodüktör Puff Diddy, kişisel markası sebebiyle sorunlar yaşayan Kanye West’in arkasında olduğunu açıkladı.

45 yaşındaki rapçi Kanye West (resmi adıyla Ye), kendi markası Yeezy için daha önce anlaşma imzaladığı Adidas ve Gap ile sürtüşme yaşamıştı. Davaya göre, West, markaları, kendisini ürünleriyle ilgili toplantıların dışında bıraktıkları ve tasarımlarını çaldıkları için suçluyordu.

Ye’nin markalarla arasından bozulmasının ardından 52 yaşındaki Diddy ve 43 yaşındaki rapçi/müzik yapımcısı Swizz Beatz, rapçiye desteklerini göstermek için sosyal medya platformlarından paylaşım yaptılar.

Diddy, West’e mesaj atarak “Lütfen bana seni desteklemek için gösterebileceğim bir şey gönderebilir misin! Seni haklı çıkarmazlarsa hayatımın geri kalanında bir daha asla Adidas giymem!!!!” diye yazarken West de ona, “Tanrıya şükürler olsun, seni seviyorum” yanıtını verdi. Sonra bu mesajlaşma Instagram’da paylaşıldı.

Swizz Beatz de West’e verdiği desteği “Genellikle işime bakarım ama bu ÇOK YANLIŞ! Bunu @kanyewest’e yapmalarına izin verirsek bize de olur!” 

“Bu adam bu çığır açan yeniliği yarattı ve buna bir yaratıcı olarak saygı duyulmalıdır! YE sadece işine saygı duyulmasını ve çalınmamasını istiyor, bu benim için delilik değil!!” diyerek desteğini belirtti.

Adidas ve West’in işbirliği, yapılan sözleşme uyarınca 2026’da sona erecek.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir