Kuşadası’nda Elif Kaya ve Emir’le partilemeye hazır mısın?

Egenin incisi Kuşadası’nın muhteşem plajlarında bu yaz müzik, dans ve eğlenceye doymaya hazır mısınız? Yaz boyunca eğlencenin bir numaralı adresi haline gelen NR1 Kışadası Beach Partileri bu hafta sonu sezon finali yapıyor.
NR1 Kuşadası Beach Party18 Eylül Pazar günü saat 16.00’da Kuşadası Marina Halk Plajı’nda herkese açık ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Geçtiğimiz hafta H&Shoulders & NR1 Video Müzik Ödülleri plaj partisi Kuşadası Kuştur plajında gerçekleşti. H&Shoulders Rising starlar Alper Erözer ve Irmak Arıcı nında sahne aldığı etkinlikte Dj Kadir Çetin de çaldığı şarkılar ile tatilcilere keyifli anlar yaşattı.

Bu haftasonu sende Elif Kaya ve Emir şarkılarıyla Kuşadası Beach Party’de eğlenceyi yakala ve yazın son günlerinde unutulmaz bir plaj partisine şahit ol.

NR1Kuşadası Belediyesi, Eviz Yapı ve Kusav işbirliği ile yaz eğlencesini plajlara taşıyor. Eğlencenin ritmini zirveye çıkaran Number1, plaj partilerini bu hafta da Emir ve Elif Kaya‘nın sevilen şarkıları, dans şovlar ve Dj kadir Çetin Set-Up ın başında performansı ile tatilcileri çoşturacak.

📍Marina Halk Plajı Kuşadası 🏝
🗓️ 18 Eylül Pazar
⏰ 16.00

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir