Sessizliği aşk söylentisiyle bozuldu: ‘Hızlı çapkın’ onun peşine düştü

Hollywood’un “müzmin bekârı” ve “hızlı çapkını” Leonardo DiCaprio ile ilgili bir iddia, bir anda magazin gündeminin ilk sıralarına yerleşti. Kendisinden yaşça genç sevgilisi Camila Morrone ile yollarını ayırdığı ortaya çıkan 47 yaşındaki DiCaprio’nun Ukraynalı model Maria Beregova ile flört ettiği ileri sürülmüştü. Fakat bu kez aktör, bambaşka bir söylentiyle manşetlerde.

Sessizliği aşk söylentisiyle bozuldu: Hızlı çapkın onun peşine düştü

GIGI VE LEO YAKINLAŞTI İDDİASI 
People dergisinin iddiasına göre Leonardo DiCaprio, son dönemde model Gigi Hadid ile yakınlaştı. Bir süre önce kızı Khai’nin babası Zayn Malik ile olaylı bir şekilde ayrılan Gigi Hadid ile Leonardo DiCaprio, son dönemde New York’ta sık sık birlikte görüntüleniyorlar.

‘BİRBİRLERİNİ TANIMAYA ÇALIŞIYORLAR’
People’a konuşan bir kaynak, DiCaprio ile Hadid’in “birbirlerini tanımaya çalıştıklarını” ileri sürdü. Bu durum da Leonardo DiCaprio ile Gigi Hadid arasında bir romantik ilişkinin ilk sinyali olarak algılandı. İkiliye yakın bu kaynak, yine de temkinli konuştu ve “Leo ile Gigi henüz flört etmiyorlar” dedi.

Sessizliği aşk söylentisiyle bozuldu: Hızlı çapkın onun peşine düştü

‘DAHA SEVGİLİSİNDEN YENİ AYRILDI’
Üçüncü bir kaynak ise olayı biraz daha yumuşak bir şekilde ifade etti. Ona göre Leonardo DiCaprio, uzun süredir birlikte olduğu Camila Morrone ile henüz yeri ayrıldı. O dönemden sonra da arkadaşları ve ailesiyle vakit geçiriyor. Durum böyle olunca Leonardo DiCaprio ile Gigi Hadid baş başa değil bir arkadaş grubuyla birlikte görüşüyorlar.

‘LEO İÇİN YAŞLI’ OLDUĞUNU İLERİ SÜRENLER ÇIKTI
Bu arada Leonardo DiCaprio, Morrone’den ayrıldıktan sonra kendisinden çok genç kadınlarla yaşadığı ilişkiler nedeniyle mercek altına alınmıştı. Aktörün, 25 yaşından büyük kadınlarla romantik ilişki yaşamadığı, Morrone de bu yaşa geldiği için yollarını ayırdığı ileri sürülmüştü. Bu ayrıntıyı ön plana çıkaran bazı kişiler de Leonardo DiCaprio’nun 27 yaşındaki Gigi Hadid ile romantik ilişki yaşamasının pek mümkün olmadığını ileri sürüyor. Onlara göre “Gigi, Leonardo’nun ilgisini çekmek için biraz yaşlı.”

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir