Vladimir Putin’e suikast girişimi! Volodimir Zelenski de gece saatlerinde trafik kazası geçirdi

Kremlin yetkilisi, “Putin’in limuzini bombalıya saldırıya uğradı. Ancak içinde Putin yoktu.” açıklamasını yaptı. Ukrayna lideri Volodimir Zelenski de gece saatlerinde trafik kazası geçirdi.

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı harekat devam diyor. Geçtiğimiz aylarda Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski suikat girişiminde bulunulduğu açıklanmıştı.

Vladimir Putin‘e suikast girişiminde bulunulduğu iddia edildi. The Sun’da yer alan habere göre Kremlin yetkilisi, “Putin’in limuzini bombalıya saldırıya uğradı. Ancak içinde Putin yoktu.” açıklamasını yaptı.

Kremlin’e yakın isimler, Putin’in arabasının sol ön tekerleğinde “yüksek bir patlama” ve ardından “yoğun duman” çıktığını aktardı.

The Sun’daki haberde, Putin’in zarar görmeden güvenli bir yere götürüldüğü ve güvenlik servisinden çok sayıda tutuklama olduğu iddia edildiği belirtildi. Rusya’da muhalif olarak bilinen General GVR Telegram kanalına göre, 69 yaşındaki liderin hareketleri hakkında gizli bilgilerin ele geçirildiği iddiaları üzerine bazı korumalarının ortadan kaybolduğu bildirildiği aktarıldı.

Gazetenin Kremlin karşıtı kanaldan aktardığı bilgilere göre, Putin’in resmi konutuna geri döndüğü iddia edildi.

ZELENSKİ DE TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Ukrayna lideri Volodimir Zelenski’nin aracı başkent Kiev’de bir trafik kazasına karıştı. Reuters’ın Zelenski’nin sözcüsüne dayandırdığı haberine göre Ukrayna lideri kazada hafif yaralandı.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir