Britney Spears çocuklarını görmek istemiyor

Bir süredir oğulları Jayden ve Preston ile ilişkisiyle gündeme gelen Britney Spears, eski eşi Kevin Federline’ın aylardır çocukların anneleriyle görüşmediğini belirtmesiyle dikkat çekmişti. Spears ve çocukları arasındaki gerilim tarafların yaptıkları açıklamalarla devam ederken, Spears’tan sert bir karar geldi.

Babasının vasiliğinden geçtiğimiz yıl kurtulan, özgürlüğünü adeta evlenerek kutlayan Britney Spears’ın bu defa da başı oğullarıyla ve eski kocasıyla dertte.

Spears’ın eski eşi Kevin Federline, şarkıcının babasının lehine açıklamalar yaptıktan sonra çocuklarıyla ilişkisini de diline doladı. Federline, Spears’ın çocuklarıyla aylardır görüşmediğini, annelerinin düğününe gitmediklerini, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan utandıklarını söyledi.

Federline’ın açıklamaları üzerine Spears ve yeni eşi Sam Asghari boş durmasa da çocuklarının verdikleri röportajlar da ünlü şarkıcıyı üzmüşe benziyor. Spears, son yaptığı açıklamada çocukları tarafından değer gördüğünü hissetmediği sürece onlarla görüşmeyeceğini söyledi.

16 yaşındaki Jayden, bir röportajda annesinin sık sık sosyal medyada paylaşım yapmasını eleştirdi. Platformda 42 milyon takipçisi bulunan 40 yaşındaki Grammy ödüllü şarkıcı, daha sonra sildiği bir gönderide, yorumlara kızgın olduğunu ve değerli hissedene kadar oğullarını görmek istemediğini söyledi.

Numberone.com.tr

Haber

İlginizi Çekebilir